Wysłany: Pią 07 Paź, 2005 21:03 Sebo - Między nami chłopakami, Sport, Seks
ostatnim kandydatem jest Sebo
i chodzi o działy
Między nami chłopakami [zamiast Arena]
Sport
Seks
co do dwóch pierwszych, cóż męskie torsy czy piłka nożna nie są ani moją ani heyahową mocną stroną więc przydałby sie ktoś, nawet lepiej że chłopak [mężczyzna] i do Seksu rownież, bo nietylko dziewczęta mają problemy a czasem trudno zdefiniować np. mi czy chłopak mówi prawde i takie tam, przyda sie ktoś starszy
do 'miedzy nami chlopakami' tak, bo sie tam udzielal. Nie widzialem, jak w sporcie [dzial, ktory wymarl], a do seksu to imo nie, moze czsciowo popre Tremere'a
w sporcie fakt, malo jest, no ale gral w noge dosc sporo, wiec nawet jak by cos bylo sie zna, z seksem tez, i tak samo do innych, to chyba oczywiste, no ale powiem ze jestem za tym ;p
Tremere jeśli chodzi o poziom intelektualny to nie wiem co ty możesz wiedzieć na ten temat, wogóle mnie nie znasz tak po za tym widzę Cię pierwszy raz na oczy na tym forum działów to nie wiem czemu niby za dużo skoro co niektórzy moderują wszystkie
co do sportu dział może i trochę wymarł ale może da rade go rozruszać ja osobiście miałem styczność ze sportem tak jak nasty powiedziała piłka nożna i ogólnie interestuje się sportem, co do seksu to wiadomo chyba wiek i jakieś doświadczenie, a do między nami chłoapakami to się przyda tam chłopak jakiś bo nie ma żadnego aktywnego moda.
zachęcam do głosowania;) tego pozytywnego oczywiście;)
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Paź, 2005 21:09
Sebo napisał/a:
Tremere jeśli chodzi o poziom intelektualny to nie wiem co ty możesz wiedzieć na ten temat, wogóle mnie nie znasz tak po za tym widzę Cię pierwszy raz na oczy na tym forum
ja jestem za Sebo - w koncu jakis odwazny chlopak bedzie moderowal choc czesc tej feministycznej twierdzy ;D
czyli na tak
Nim_Nen -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 11 Paź, 2005 21:08
Ja głosowałam na NIE, bo pewnie i tak pod koniec przybędzie 10 nowych uzytkowników tylko po to żeby wziąść udział w ankiecie więc co to za znaczenie czy dam na tak czy na nie. A wybrałam NIE
a ja po namysle mowie - po co jeden mod w trzech dzialach, skoro mozna to rozdzielic na wiecej osob, i napewno bedzie latwiej? Co dwie pary rak, to nie jedna, a moderowanie [aktywne i poprawne] trzech for przez jednego usera jednak troche czasu dziennie zżera.