| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Co sądzicie o bransoletkch, które teraz wszyscy noszą?
Autor Wiadomość
sany Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 18 Paź, 2005 19:54   Co sądzicie o bransoletkch, które teraz wszyscy noszą? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napiszcie co sądzicie o tych brnsoletkach gumowych , które teraz wszyscy noszą!
Ja nosze dwie czerwono-białom i zieloną. czerwono-biała oznacza HOŁD JANOWI PAWŁOWI II (ja to traktuje serio) a zielona na środowisko. Napiszcie czy nosicie jakieś i co o tym sądzicie :)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7167049
Yan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 18 Paź, 2005 19:58   

Kupienie bransoletki,za zakup ktorej czesc pieniedzy jest przeznaczana na konretny cel jest ok,ale noszenie to moim zdaniem durna moda.O takich,ktore pokazuja to ze jest sie np. z pokolenia JPII powiem tyle:jest po prostu glupie i niczemu nie sluzy.No ale taka moda,a a moda zawsze jest fajna,no niee?
Powrót do góry
TomcioMag Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 18 Paź, 2005 20:01   Re: Co sądzicie o bransoletkch, które teraz wszyscy noszą? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sany napisał/a:
czerwono-białom i zieloną

...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5155919
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 18 Paź, 2005 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zrobilem mala sonde w szkole i na 22 osoby co mialy to cos tylko 3 wiedzialy co one oznaczaja. Chwilowa moda tak jak te filocostam, przynajmniej u mnie juz tego nie widze

Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 18 Paź, 2005 20:41   

A u mnie w szkole nikt tego nie nosi, tylko dziś widziałam jedną dziewczynę to miała fioletową bransoletkę. Może i głupia moda ale lepsza od filofunu!
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 18 Paź, 2005 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak to widze to mysle 'tandeta'.

Numer Gadu-Gadu
2090041
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 18 Paź, 2005 22:03   

Ta wszyscy to robią bo to jest modne jakby ludzie chodzi i zbierali do puszek na walkę z rakiem to by nikt nie wrzucił, ale jak dają gumki na rękę za to to się rzucą... niektórzy mają w każdym kolorze zeby dopasować kolorystycznie do ciuchów
Powrót do góry
Napastnik Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 18 Paź, 2005 22:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zwykły trend mody młodzieżowej, psychologia tłumu... Początkowy cel był zacny, ale niestety ludzie zapomnieli o ideii samych opasek i leją na to skąd one pochodzą i do kogo trafiają pieniądze z ich sprzedaży. Ważniejsze jest to, że jest się elo i ma się stajla nosząc taką opaskę... Z góry zakładam, że ta moda przeminie napoźniej za pół roku, podobnie jak smycze, filofuny czy inne tatałajstwa, które były przed opaskami.

TomcioMag napisał/a:
sany napisał/a:

...

Znalazł się ten co błentuf nie robi...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8161275
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Sro 19 Paź, 2005 00:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przecież zawsze tak jest... robi się coś NIBY pod jakiś cel, żeby potem zbić na tym kasę. Uważam noszenie takich bransoletek za przejaw głupoty i hołd dla kiczu. A jak zrobie sobie bransoletke z napisem COMBAT 18 to też będę stajli? Wink [albo Blood&Honour xD]

Numer Gadu-Gadu
8989120
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 19 Paź, 2005 06:35   Re: Co sądzicie o bransoletkch, które teraz wszyscy noszą? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sany napisał/a:
Napiszcie co sądzicie o tych brnsoletkach gumowych , które teraz wszyscy noszą!

nie u ogólniaj tak bo wcale tak wiele osób tego nie nosi, ja rzaczej nie spotykam się z tym za często
a co o tym myśle jeśli ktoś to nosi to przeważnie dla szpanu, albo dlatego żeby pokazać jaki jest modny mało kto nosi to z tego powodu dla jakiego one są
pozatym wiele firm typu reporter wykorzystuje to jako dobry sposób do zarobku poprostu wyprodukowało takie same i wiele osób to kupuje żeby być "fajnym", a wydane pieniądze nie idą na żaden cel tylko do kieszeni producenta.

Numer Gadu-Gadu
6345828
TomcioMag Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 19 Paź, 2005 15:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napastnik napisał/a:

TomcioMag napisał/a:
sany napisał/a:

...

Znalazł się ten co błentuf nie robi...

to nie jest błąd to jest napisane specjalnie Razz bo ostatnio taka "moda" panuje ....

Numer Gadu-Gadu
5155919
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 19 Paź, 2005 21:37   

Najlepszy jest przykład jak jedna laska z biało czarnom opaską zauważyła, ze jej się chyba bluzka pruje czy coś takiego i hasło "Za mało żółtków okładają, bo xle bluzki robią"...
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Czw 20 Paź, 2005 15:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm fakt, może na początku to miało jakiś przekaz....ale ludzie zaczeli na tym zarabiać i uznali to jako najnowszą modną rzecz. O! Ona też to ma i to i ja musze miec zeby być cool etc. ;// to do mnie nie dociera...nie rozumiem jak można byc tak głupim ale luz...

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Czw 20 Paź, 2005 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aha i jescze jedna rzecz co do tytulu.. nie wszyscy, na szczescie nie..
Powrót do góry
Artoo
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 20 Paź, 2005 17:15   

Papierowa Tęcza napisał/a:
Przecież zawsze tak jest... robi się coś NIBY pod jakiś cel, żeby potem zbić na tym kasę. Uważam noszenie takich bransoletek za przejaw głupoty i hołd dla kiczu. A jak zrobie sobie bransoletke z napisem COMBAT 18 to też będę stajli? Wink [albo Blood&Honour xD]

*takich słów się tutaj nie używa*, Armstrong nie zrobił tego na bicia na tym kasy. Zresztą jeżeli uwazasz ze zbieranie kasy na szczytny cel jest czyms złym... a zresztą.
Ja osobiście uważam zabawy w samuraja i inne *...* malowanie buźki za przejaw głupoty i kiczu.
Zresztą cholernie działasz mi na nerwy.
hoć na ustafke
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu