no tak, moze i tak pierwsza bransoletka miala taki cel, ale wszystkie podobne, to tylko podpatrzenie pomyslu.. w jakies gazecie typu bravo widzialam o tych bransoletkach, ze gwiazdy je nosza, panienki zaczytane w bravo to zobaczyly, i kupia kazde badziewie by miec cos podobnego, nie patrzac na to dlaczego te "gwiazdy" to nosily itd..
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Paź, 2005 16:44
ta kolezanka kupila to bravo..
mielismy na j.polski przyniesc gazety ktore zbieramy,wiec ona wzaiela ta gazete..
A te bransoletki to byly podróby,bo takie latwo rozciagajace i wogule [ja mialam zbieram wode a ona byla twarda dosyc chyba ze niektore maja takie miekkie byc]..
Cytat:
AKCJA BRAVO
Kupując najnowsze Bravo z bransoletkami Hope (nadzieja) i Courage (odwaga), wspomagacie cierpiące dzieci.
Pięć polskich hospicjów dziecięcych otrzyma od nas sprzęt medyczny, RTV, AGD oraz zabawki.
Przyłącz się do wielkiej akcji Bravo. Nieś nadzieję!
No niewiem :> jak gazeta kosztowala chyba 2 cos ..chyba ze to malutko na ten cel daja..
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Paź, 2005 18:13
Gabra napisał/a:
Cytat:
AKCJA BRAVO
Kupując najnowsze Bravo z bransoletkami Hope (nadzieja) i Courage (odwaga), wspomagacie cierpiące dzieci.
Pięć polskich hospicjów dziecięcych otrzyma od nas sprzęt medyczny, RTV, AGD oraz zabawki.
Przyłącz się do wielkiej akcji Bravo. Nieś nadzieję!
O nieeee czemu ja jeszcze tego nie mam ^^
Kurde chciałam sobie kupić bransoletkę, ale teraz chyba nie ma po co, prędzej się ośmieszę niż cokolwiek zrobie =,=
no tak, ale niektore sklepy nawet nie mowia o tym ze to na jakis cel, po prostu sprzedaja bo modne.. a z tego bravo to tyle dadza ze.. no chociaz, dzieci toczytaja <lol>
Wysłany: Pią 21 Paź, 2005 20:22
Dzieci na każdy prezent lecą ^^
Moja koleżanka ostatnio kupiła sobie 3 takie same gazety bo były tam pierścionki =/ Wydała jakieś 15 zł
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Paź, 2005 21:56
Bravo pewnie nic z tego nie daje, ale mimalny procent... moda jest ogólnie do kitu, teraz jak widze połowe świata w kolorach rasta to mnie skręca. Kiedyś jak się kogoś takieo widziało to świetnie spoko... teraz w sumie nie wiadomo czy to prawdziwy fan czy tylko dlatego ze to weszlo do mody
haha no to fakt ostatnio jak wracałem z koleżankami pociągiem to mówiły, że taki kolory fajne bo śmieszne i teraz są modne i gdzie tu jakaś idea
co do bransoletek to bravo co za sens ma bransoletka odwagi albo nadzieji chyba nie wspierasz przy tym żadnej grupy osób bo niby jakich odważnych czy mających nadzieje??
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
aha no a co do bransoletek z reportera, pisze na nich nic innego jak "REPORTER" i ciekawe co to za szczytny cel, ze sprzedaja bransoletki, do tego w roznych kolorach <lol>
o nieee....dotąd uwazałam moją koleżanke za w miare myślącą istote...ale jak zobaczyłam, że ma te bransoletki na ręce z Bravo to zmieniłam zdanie... ;/ ;ppp
_________________ mood for ska
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 20:00
degradacja
Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 21:03
Moja koleżanka... jak ja zobaczylam... 3 bransoletki z Bravo i na dodatek rossshowe
rozowe sa w bravo? nie wiedzialam.. to ja se pedze kupic
<hahaha>
Wysłany: Wto 25 Paź, 2005 19:32
Nie wiem czy z Bravo ale z jakieś gazety=/
Już nie wytrzymuje z tymi zielonymi i pomarańczowymi bransoletkami z Bravo. Każda tandetna dziewczynka je nosi, nawet te dzieciaczki z 2-3 klasy podstawówki!