Wysłany: Nie 23 Paź, 2005 20:20 Pierwszy partner/partnerka
Mam jedno pytanie: w jakim wieku mieliście swojego pierwszego chłopaka/ pierwszą dziewczynę? Ja swojego pierwszego chłopaka miałam w wieku 10 lat, ale to było wakacyjne zauroczenie...
_________________ ..::Dlaczego ona, a nie ja, drogę do serca Twego zna?::..
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 23 Paź, 2005 22:19
tak sobie mysle, i czy warto pisac o nich? zazwyczaj sa to glupie, nic nie znaczace zauroczenia, dla mnie takie z przed paru lat nic nie znaczyly, i jakos uwazam ze nie warto do tego wspominac
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 13:32
młoda byłam ... i jakoś nie chce mi się do tego wracać <lol>
a ja nie miałam chłopaka... w moim otoczeniu, chlopcy którzy mają tyle lat co ja są strasznie dziecinni, dlatego koleguje się ze starszymi oczywiscie zdarzają się nieliczne przypadki
Moje koleżanki tez raczej nie mialy [nie jestesmy jakies ostatnie..], aktualnie jedna koleżanka ma ale to się ogranicza tylko do tego że spotkają się tylko w szkole, troche poprzytulają i to wszystko,ona mu nawet lekko sugeruje żeby niewiem, poszli do kina lub coś takiego ale on jest taki ciemny że nic nie widzi, ah ci chłopcy
_________________ "Lepiej nie mówić nic, niz mówić o niczym."
"Nie wystarczy urodzić się człowiekem, trzeba nim jescze być."
"Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie."
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 25 Paź, 2005 13:23
sylwia - nie, to ona jest ciemna. Zamiast powiedziec "pojdziemy do kina?" woli sie bawic w znaczace spojrzenia, aluzje bla bla...