| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
PRZEPROSINY :(:(
Autor Wiadomość
misiaczek19 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 23:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a wiesz czego sie najbardziej boje?? Że nawet jak mnie wysłucha, albo po tym jak do niej przyjde to mi powie że to już nie ma sensu, żebym dała sobie spokuj itd... Strasznie sie tegto boje!!
I wątpie że to dałoby cos!! Nawet nie wiem czy umiałabym cos powiedziec SadSad
nie jestem najlepsza w gadkach takich gdzie tykko ja mowie :/:/
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Yan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 23:34   

Moze warto po prostu SPROBOWAC zamiast bez przerwy sie mazac i desperowac?

Jak ja nie lubie takiego niezdecydowania...
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 23:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jestem niezdecydowana bo wiem ze nie chce ze mna rozmawiac, a skoro nie chce tego to nie wyciagne jej sila z domu!! Żeby ja ugłaskac nie wystarczy napisac jej w sms przepraszam!! To co innego??
Powrót do góry
Yan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 23:43   

POROZMAWIAC? :S
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 00:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A JAK NIE CHCE?????? Co siła mam z nią rozmawiać??
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na sile poprowadzic monolg :/
Jedyna rada daj sobie spokoj z dziecinnymi zagrywkami jakies pizze or sth z napisami bla bla
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To mam isc poprostu jakby nigdy nic i z nia pogadac??!! Nawet jak nie chdce??
Powrót do góry
Yan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 20:47   

Nie,koniecznie jakos to udziwnij,najlepiej idz do niej na rzesach...

Litosci.
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 22:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przyznaj się do błędu, powiedz, że ci przykro, że nie chcesz stracić takie przyjaciółki, że ci głupio... Może ty po prostu boisz się powiedzieć jej prosto w oczy, że to twoja wina, dlatego ciągle mówisz "ja ją znam, ona jest uparta". Pokaż jej, że naprawdę ci na niej zależy, a o ile to prawdziwa przyjaciółka i ceni tą przyjaźn to wybaczy ci.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 23:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie boje sie przyznac do błedu bo juz sie przyznałam jej!!! Bo je sie tego co mi powie nawet jak jej to wyjaśnie! Boje sie tego ze powie wiesz co to juz nie ma sensu, dajmy sobie spokuj! tego sie boje SadSad
Powrót do góry
Yan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Paź, 2005 23:12   

Przeciez sie nie przekonasz,dopoki z nia nie porozmawiasz...
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 27 Paź, 2005 09:21   

Panikujesz.
To też człowiek. Co prawda wątpię, żeby po tej rozmowie było jak w filmie, że rzucacie się sobie na szyję... ale naprawdę nie musisz obmyślać czarnych scenariuszy.

Cytat:
Bo je sie tego co mi powie nawet jak jej to wyjaśnie! Boje sie tego ze powie wiesz co to juz nie ma sensu, dajmy sobie spokuj! tego sie boje

Trzeba było myśleć wcześniej. Takie ciągłe gadanie, że się boisz działą tylko na Twoją niekorzyść - bo z tym zwlekasz.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 27 Paź, 2005 11:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Obyście mieli racje! Sprubuje z nia pogadac, nawet jesli nie chce ale co z tego wyniknie to nie wiem!! Napisała sms dzisiaj! Że jesli przeszkadza mi jej oboecnosc w szkole to nic na to nie pordzi, ale to ze ja nie chodze to świadczy o tym że jestem nie dojzała i mam sie zastanowic!! Nie wiem jak ma go odebrac!! Pozniej długo nie odpisywala na mojego sms po czym napisała że sory, myslała ze nie chodze bo nie chce sie z nia widziec!! I znowu cisza!!

[ Dodano: Pią 28 Paź, 2005 23:09 ]
To juz koniec Koniec przyjaźni koneic wszystkiego Byłam dzisiaj u niej! Pod domem, akurat wychodziła z auta i poszła do dodmu kiedy przyjechałam! Napisała czy moze wyjsc na chwile, odpisała że ma duzo roboty i nie ma czasu, odpisała ani na chwile? to napisala że sory, ale jest padnieta i nie ma czasu!! Wieec co?? koniec prawda?? Nie umiem dac sobie rady Wszystko sie zawaliło!! Co teraz mam robic?? Widzisz jeszcze jakąs nadzieje??
Powrót do góry
PeGaZ2000 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 28 Paź, 2005 23:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Trudno powiedziec!! Widac że tobie bardzo zależy!! Być moze ona nie zasługuje na twoją przyjaźń!! Ale walcz, nie poddawaj sie!! Wydaje mi sie że cos musi sie kryć za tym że nie chciala dzisiaj z Toba rozmawiac!!!
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 30 Paź, 2005 12:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

POMOZCIE!! Poradzcie mi coś do tego co napisałam wcześniej. [po tym jak bylam u niej]
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu