Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 22 Paź, 2005 19:53
Sebo napisał/a:
dziewczyno jak ty masz 13 lat to masz jeszcze bardzo dużo czasu na chłopaka, takie chodzenie w podstawówce na siłe to wogóle bez sensu jest będzie chłopak o tak o bo jest i nic z tym nie będzie się wiązać przeważnie taki związek przebiega tak:
ona: cześć
on: cześć
ona: jak się nazywasz
on: jakieś tam imię podaje
ona: masz dziewczyne??
on: nie
ona: a chcesz ze mną chodzić??
on: tak
ona: ale fajnie już Cię kocham
i ile czasu przetrwa taki związek??
więcej niż dwa tyg. mu nie daje:P
Ja już od dawna wypowiedzi Shaleniec traktuje z przymrużeniem oka... Sorki, ale to, że nie potrafisz zbudować trwałego związku nie oznacza, że inny 15-sto czy nawet 14-latek nie jest w stanie tego uczynić... A zdarzają się przypadki - uwierz mi ...
Czasem warto poczekać, bo gdy ma się 13 lat jak Ty i ma się chłopaka to związek ten raczej się rozpadnie, żadko się zdarza żeby taki związek przetrwał całe życie, bo ludzie w tym wieku najbardziej się zmieniają i z czasem zaczynają samym sobie przeszkadzać wniektórych momentach życia.
A przecież koleżanka (jeśli nic was nie porużni) zostanie zToba na resztę życia , no możeprzesadziłam ,ale w każdym razie dłużej niż chłopak a chłopak nawet nie zauważysz jak szybciutko się ulotni....
_________________ Obojętność jest jak lód polarny na biegunach: zabija wszystko. (Honore de Balzac)