"eee..."-fantastycznie, no nie??
a tak do rzeczy.To jestem tu jak widziecie od niedawna...i ..ten,tego...(wspomniane już wsześniej "eee..") jest was tu od groma,w sumie nie wiem co,gdzie, jak, dlaczego..ale jest sympatycznie,no.nawet jako gogoś "zbesztacie" za "coś"
Mam nadzieje,że się jakoś tu odnajdę
Narazie wiem jak się pisze tematy-lekcja nr 1- zaliczona
Marciu....to takie sympatyczne zaczepki:P Czasem piszesz rzeczy które brzmią naprawdę ciekawie np "Bloga zakłada się dla konkursów!" heh:) Nie mowie, że masz zmienić zdanie, ale mnie np to zdanie rozsmieszylo:P.
A co do Karoliny czy Kiny, nie iwem jak ci mowic, to witaj:) Ja ci radze pocwiczyc pisanie w specjalnym forum "testy" iii ogólnie, nauczysz się sama, to nie trodne, za niedlugo sie odnajdziesz:) Powodzenia, 3m sie;]
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Lis, 2005 19:20
No temat nie jest stary bo 1 miesiac ma ale chyba juz jest wszystko 'rozwiazane'
Taak, ostatnio zauwazylam kilka zmian na forum. Powstaly nowe podfora, tj. OFF-TOPY io inne. ja tam sie ne moge przyzwyczaic do nowego ulozenia tych podfor. Np. serwis dziecionline byl na dole a jest u gory. Zastpil miejsce "FORUM" no i wlasnie tak, jakos, dziwnie.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Wcale nie zrobilam zadnej z tych wymienionych przez was rzeczy. Po prostu lecialam z wszystkich mmoich obrazkow po kolei no i zobaczylam czy taki moze byc, no i byl. Chwile potem stotka powiedziala mi ze moj av rozwala ramke wiec zmienilam i nie ma problema.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..