<czepialska ja wszystepuje do akcji>
Wiec po co piszesz, skoro sie nie znasz? :>
<czepialska ja schodzi ze sceny>
Hm... mnie zawsze tak kur***** boli, ale przyzwyczaisz sie... Moze pomoze kapiel w letniej wodzie, butelka (tak jak pisala KleO), jakies cwiczenia rozluzniajace? Ewentualnie, jak bol bedzie naprawde nie do zniesienia, idz do ginekologa.
hmm...
Dziwi mnie nadal twoja postawa, kolezanko, ze zamiast zajac sie tym na serio, robisz z tego tragedie tutaj na forum. Idz do ginekologa, nie bedzie to zaden wstyd, oni w koncu po to sa. Nie ma co zwlekac skoro bol nie przechodzi.
Tyle mojego
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 14 Sie, 2005 15:45
Hmm... może lepiej byłoby się poradzić swojej mamy, miła koleżanko? :>
Łooo ja a ile jeszcze tu powstanie tematów o tesci "miesiaczka"...??
Nio to tak mozesz brac no-spe, ibuprom itd... pomze za pierwszymi razami a pozniej to juz nic Ci nie ulzy... czasem nawet jak nie bedziesz miała miesiaczki to jajniki beda dokuczały (przynajmniej ja tak mam),,, hehe... niom... trzeba byc silnym... trenuj, trenuj... ;P
A tak pozatym to sa tabletki ciotka z USA mi przywiozla wiec nie wiem czy sa w Polsce one całkwicei zwalczaja bol tylko trzeba je brac przez cały czas... i powoduja zaburzenia miesiaczki tzn zmienszaja krawienie... niby dobre tylko ze mnie to wnerwia jak zamiast ejdnym ciagiem 2 dni mocnego krawienia 1 slaby 2 koncowe to jest 1słaby 1 nie ma wcale 1 troszke mocniejszy pozniej znowu nie ma... uhhh!! udreka jak dla mnie...
Troche pomyślunku z twojej strony by chyba nie zaszkodziło? minęły 2 miesiace i raczej odpowiadac w takich tematach, gdzie ktos ma problem sie nie powinno bo raz, mija sie to z celem, 2 zasmieca sie forum.
_________________ Turn your hamster into a fighting machine!
o lol... sry patrzylam na temat nie na date... a temat nie byl zamkniety czyli tak jakby trwal nie??? tzn nie nio rozumiem ze dla was wszytkich to jest oczywiste... ahhh wy inteligenci... kiedys tez do tego dojde...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lis, 2005 18:46
bo go [cenzura] mod nie zamknal [gabra]. i co sie drzesz? tak ciezko zrozumiec ze my tez ludzie, ze upomianym Cie bo robisz zle a ty sie jeszcze burzysz?
a Yan go nie zamknie, bo nie jest modem, proste? jak słońce w południe.
napiecie przedmiesiaczkowe silnie sie dzisiaj udziela = ="