Tak,skasował, bo kasował caly offtop a Twój post był gdzies w srodku i temu komus nie chcialo sie kasowac kazdego posta po kolei,specjalnie zeby zostawic Twoj,ale usunal wszystko za jednym razem.
Strasznie,nie?
Nie no! Straszne! Koniec swiata!Jak ten ktos mogl to zrobic! ;P
Ten ktos jest chyba leniwy
Kein respekt...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 07 Kwi, 2005 13:34
AloneMoon napisał/a:
mroweczka napisał/a:
AloneMoon napisał/a:
Eeee...ktos skasowal moj post ?!
Tak,skasował, bo kasował caly offtop a Twój post był gdzies w srodku i temu komus nie chcialo sie kasowac kazdego posta po kolei,specjalnie zeby zostawic Twoj,ale usunal wszystko za jednym razem.
Strasznie,nie?
Nie no! Straszne! Koniec swiata!Jak ten ktos mogl to zrobic! ;P
Ten ktos jest chyba leniwy
Nie,nie jest leniwy. Ale nie bedzie kasowal kazdego poscku po kolei (z 3 stron) zeby ejden zostawic(zajmuje to ok godzine a nie mam tylko tego topicu na glowie), a dziewczynka ktora go napisala moze napisac to kjeszcze raz i korona jej z glowy nie spadnie.
Nina_006 o genetycznosci to tu nie ma co mowic bo moja mama dostala miesiaczke jak miala 16 lat moja babcia (z tego co mama mi mowila) dostala jak miala 15 lat.Ja jak mialam 12 lat a moja siostra teraz (10lat) wiec sama widzisz...
Sama widzisz ze juz roznica miedzy Toba a Twoja mama wynosi 4lata!!!!! Dzieci dorastaja teraz syzbciej... nio i po cio z tego robic problem... ja miałam miesiaczke w wieku 9lat piersi mi zaczeły rosnac jak miałam 7,,, a teraz mam 14 regularnie miesiaczkuje jestem juz po tym całym okresie dojrzewania jeszcze tylko pare pryszczy mam... nio i gitez bo niektóre pannice dopiero zaczynaja...
Yan -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lis, 2005 20:26
Ej,nie przeginasz troche?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lis, 2005 20:54
nie odkopuj starych tematów :/ jeżeli PW nie poskutkuje,zobaczymy jak zadziała ostrzezenie
zamykam
Ostatnio zmieniony przez Pozytywne flo dnia Nie 13 Lis, 2005 20:55, w całości zmieniany 1 raz