| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Co wy na to??
Autor Wiadomość
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Nie 20 Lis, 2005 20:13   Co wy na to?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam bardzo ale to bardzo małe piersi (wiedząc z moich innych postów) no i chciałam żeby mama mi kiedyś kupiła stanik etc. no i dzisiaj przy oglądaniu TV wraz z tatą powiedziała tak: No trzeba ci kupić biustonosz.... Mnie zamurowało bo mama unikała takich tematów i tu sama wyskoczyła z takim tekstem no i fakt PRZY tacie:/ A ja palnełam tekst : No i co? heh... normalnie nie wiedzialam co powiedzieć... mama cos zaczela o tym nawijac a ja nie wiedzialam co mowic ( a myślałam że jestem przygotowana na rozmowy o tematach o dojrzewaniu z mamą a tu jednak <buum>) Co wy na to jak wasza mama poruszyła temat w związku z pierwszym stanikiem ( ja w tamtym momencie chciałam zapaść sie pod ziemie...może żeby nie było taty:/)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9145823
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 20 Lis, 2005 20:23   

pf Razz mi tez przy ojcu z tym wyskoczyla Razz a on na to,zebym nosila to nie bede miala opadłych a facet bedzie miał sie czym bawic O_O wymieklam Razz
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 20 Lis, 2005 20:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To chyba dobrze, że mama miałaby zacząc rozmowe na ten temat niż np. ja miałabym pierwsza jej o tym powiedziec;) Nie musisz sie już o to martwic.
A fakt, przy tacie to jakos tak nieswojo...

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 20 Lis, 2005 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobra.... może jakoś to będzie...na szczęście jest już po fakcie:) a co do Ciebie Gabra: to u Ciebie było gorzej z tym tekstem ojca.... w moim przypadku on tylko przyglądał sie naszej rozmowie:/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9145823
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 20 Lis, 2005 20:53   

ee nie bylo zle Razz zalezy tez jak ojciec sie przygladal,od tego mozna wywnioskowac co o tym sądzi ;]
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 20 Lis, 2005 20:55   

mi sama przyniosla stanik, ktorym 10 mniut potem cieplam o sciane, bo byl miseczka C, a ja mialam bardzo male AA biggrin
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 20 Lis, 2005 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

stotka napisał/a:
mi sama przyniosla stanik, ktorym 10 mniut potem cieplam o sciane, bo byl miseczka C, a ja mialam bardzo male AA biggrin
ostro:P hehe to za przeproszeniem twoja mama była troszke ślepa:P <lol> a dla mnie mama zaczeła coś tam gadać że widziała w Łodzi takie młodzieżowe itp . ( apropos Łodzi.. majnee mama tam jeździ po towar bo ma sklep z odzieżą <lol> )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9145823
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 20 Lis, 2005 21:03   

nie byla slepa - kupila stanik na odczepnego, bo skoro ona w tym wieku miala C, to ja tez mam ;/. 1 klasa gima 'to juz trzeba miec stanik', patologia. od tego momentu sama sobie kupuje...
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 14:47   

Wogle nie gadałam ze matką o stanikach. Poprostu pewnego dnia mi kupiła sama, bez mojej wiedzy. Teraz gdy chce nowy stanik to jej mówie wprost
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 17:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stokrotka napisał/a:
Wogle nie gadałam ze matką o stanikach. Poprostu pewnego dnia mi kupiła sama, bez mojej wiedzy. Teraz gdy chce nowy stanik to jej mówie wprost
to może i byłoby tak lepiej...Razz.. przynajmniej nie musiałaś mówić, jedynie tylko: DziękujęRazz <lol>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9145823
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja powiedzialam matce chyba jak mialam 11 lat ze chce stanik bo inne dziewcyzny maja:P to kupila i tyle. poza tym to tylko stanik a nie tabletki antykoncepcyjen.. porpostu częśc odziezy! czego tu sie wstydzic rpzed kimkolwiek? przesadzasz, dziewczyno.

Numer Gadu-Gadu
1744817
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja miałam odwrotną sytuację, bo to ja cały czas chodziłam za mamą i prosiłam o stanik, a ona unikała tematu Neutral Po dwóch miesiącach w końcu uległa... Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakbym był dziewczyną i moja matka by poruszyła taki temat to myślę że bym się ucieszyła bo miałabym w końcu wymarzony stanik... no a chyba dziewczyny w wieku dojrzewania chcą sobie ponosić stanik? W końcu to takie "dorosłe". Skoro większość ciągnie do skrętów, to do staników chyba też...?

Tak czy owak co ojciec miał do tego? Boże... Niegdyś przewijał twoje pieluchy, i nikomu nie było wstyd, a teraz wspomniec o piersiach nie można bo się cała rodzina czerwieni...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pola Płeć:Kobieta

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Wto 22 Lis, 2005 16:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mama sama mi kupiła pierwsy stanik.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
828093
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 04 Gru, 2005 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi kiedyś kazała zacząć nosić stanik ;].
Od czasu tej dyskusji unika tematu stanika jak ognia (ma się ten dar sysyss).
A staników to ja mam od groma od wszelkiego rodzaju babć,cioć itp w szufladzie, grzecznie grzeją sobie miejsce i poczekają spokojnie jeszcze kilka lat ;]

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu