Hejka!!!!! chciałabym sie zapytac co kupujecie na mikołajki swoim rówiesnikom???robicie mikołajki w klasie??ja własnie nie mampojecia co kupic dziewczynie ona ma gust inny niz ja (troche staroswiecka)lubi pieski ale mamy kupic prezent za 15 nie do tylko za-musimy uzupełnic kwote:) nie wiemco by wolała luszowy notesik z nici albo z debi czy figurke pieska.Napiszcie swoje pomysły!!!!!!!!1
wszystkiego najnajnaj
Ja bym kupiła po prostu pluszowego pieska Maskotki są dobre na każdą okazję
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 02 Gru, 2005 18:59
a ja akurat mam tak ze wylosowałam dobrą znajoma a ona mnie i sobie kupujemy chomiki;)
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 02 Gru, 2005 20:12
Ja wylosowałam taką ... ''głupią'' dziewczynę i się zamieniłam losami i mam moją dośc dobrą koleżankę... i też nie wiem co jej kupić ;/ Jakieś kolczyki? Dezodorant? Bo z figurek juz wyrosłysmy
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 02 Gru, 2005 20:54
niewiem niewiem jeszcze pomysli ze ten dezodorant dlatego ze od niej śmierdzi i strzeli focha
u nas nie bylo losowania :/ ale w podstawowce wylosowalam kumpla..i mu kupilam jakis samochodzik xD sie nim podniecal potem ze niewiem
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 02 Gru, 2005 21:40
ja kupuje dyplom ukonczenia szkoly rolniczej, blyszczyk jakis i kolczyki.
mam przyjaciolke, to no problem.
no i zarowke tez jej daje [taka tradycja... w zeszlym roku dostala elektryczne szachy... ktore sama zrobilam ;p (nitki robily za przewody elektryczne ;x)]
Chwala niebiosom przeglosowalismy w glosowaniu i nie robimy mikolajek ani innych [cenzura]
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 02 Gru, 2005 21:53
Ja wylosowałam kolege, kupuje mu zośke, chcialabym tez cos smiesznego dodac, ale nie wiem kompletnie co, bo zośke chcial, ale jakie moze byc tego uzupelnienie?
a z ta [cenzura] nie wyrbka... hehe za slowo pier.dolki? buhehehehheheheh