Uszy przekluwalam sobie chyba w 4/5 klasie podstawowki jesli dobrze pamietam.Przekluwane u kosmetyczki.Teraz mam 3 dziurki robione igłą sama.Baardzo fajnie wogle nie boli .
Mam zamiar zrobić dziurke w pępku i jezyku lub nosie.
Kocham kolczyki ..
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 06 Gru, 2005 16:16
skoro napisałas w jednym temacie o kolczykach nie ma sensu abys odkopywała kolejny, w tamtym dobrze zrobiłas, zamiast zakładając nowego
Ja miałam jakieś 2 albo 3latka> Pamiętam tylko, że pistoletem i ryczałam straszliwie.Potem mi założyli kolczyki i poszłam do lustra i pamiętam jak się wydzierałam.Pierwsze kolczyki to miałam chyba takie złote czerwone kulki.Bodajże 3. 4lata temu przebijałam sobie jeszcze następne dziurki w uszach też pistoletem i nie bolało.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 06 Gru, 2005 20:34
a ja mialem 17 lat i tylko raz zakrwawila mi sie twarz. 2 dni nieprzyjemnosci, a potem ekscytujace pieszczoty nowego tytanowego nabytku.
Ok kolczyki mam już 3 miesiące czy coś tak
Mam 3 pary ale jednych nie mogę nosić bo dziurki mi puchną i wogóle uszy mnie bolą...
Ant0n-Twarz we krwi?O Boże xD Weś mnie nie strasz! to musiało być straszne...
Mi jak przekówała kosmetyczka uszy pistoletem to miałam 6 lat... to było w wakacje przed 1 klasą podstawówki i to pamiętam jak dziś... opowiem ci jak to było a więc najpierw namalowała na moich uszach kropki zielonym mazakiem (hehe) po to aby wiedzieć w którym miejscu przekuć a potem to była dosłownie sekunda i jedno ucho przekute a ja bach... i sie pobeczalam bo to było jak dla mnie głośno i sie wystrachałam ( ale to nic zupełnie nie boli) ..popłakałam chyba z 5 sekund nad jednym uchu może poleciały 2 łzy a potem to już nie beczałam i było zaliczone drugie ucho... A ile ty tak wogle masz lat?
Ant0n-Zdaję sobie sprawę ;D Nie zazdroszczę
kasia0001-Ja wiem jak to jest przecież przekówałam sobie uszy 13 września(Aj...) ja mam 11 lat
Heh..Muszę namówić mamę na 2 dziurkę w lewym uchu Ale to chyba że za czerwony pasek na świadectwie(I tak nie będę go miała bo mam teraz średnią coś 4,0) a to może być pasek na pupie więc Muszę się zastanowić
aaa.. to sorka nie patrzyłam na poprzednie posty <LooOoooL> ..apropos to ja jak co to bym chciała na wakacje sobie zrobić dziurke w pępku.... ale nigdy chyba by moja mama sie nie zgodziła najwyżej za 3-4 lata hiehie a i ja mam 14 lat:D
wcale nie ...=/ ci może sie nie podobać, ale mi tak =/ ...a zresztą o co ci chodzi? każdy ma inny gust... (wielu osobom sie podoba to i coraz więcej osób sobie przekuwa w tym miejscu) mi osobiście sie nie podoba kolczyk w nosie, języku i brwi... =/ . Są gusty i guściki