jak dla mnie, to kolczyk w pepku jest juz dosc oklepany. zaraz przyjdzie mega moda na jezyki [ktora w sumie juz wchodzi], potem brwi... i tym sposobem powstanie pelno reproduckji wisniewskiego
Kolczyk w pępku nie zabardzo...Jeszcze bym se zrobila w uchu ze 3 xD Dalej się pomyśli...
W nosie-nigdy!W pępku-możeeeeee!W języku-O nie nieeeee!W brwi-Hm...!
Ej podrzucie coś bo nie wiem w czym se można kolczyka zrobić...zapomniałam...
Ja sobie strzeliłem kolczyka w uchu jak byłem 5 i 6 klasie podstawówki(za pierwszym razem nie wyszło ).
A zrobiłem to raczej tak dla szpanu.
A dziurka juz zarosła .
Wysłany: Czw 08 Gru, 2005 20:50
jezeki juz mijaja a brwi sa obecnie dzezi.
ja troszke wyszedlem na przeciw polskiej modzie, 3 lata i powinna mnie dogonic ;)
chyba żartujesz buahahaahaha.... nie słucham sie moich starszych braci to tym bardziej nie będę sie sluchać Ciebie buahaha.... ciekawe niby czemu <LooOooL>
ja mam tylko w uszach ale planuje kolejne dwie w uchu jednym w nosie i być moze kiedyś w pępku...ale mama mi nie pozwala narazie....heh........ale nie zrobie tego dla szpanu...poprostu podoba mi się tak.....ale nigdy nie zrobie sobie w brwi, brodzie, jezyku i ....../
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 16:56
ja sobie zrobię w brwi, o, bo się nikomu, kogo znam to nie podoba.
i przy okazji ta boska mina rodziców, prawie tak boska, jak wtedy, gdy Kever sobie na cycku wytatuował "[cenzura] me!".
ale to za parę lat.