| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Czy sie podobam
Autor Wiadomość
Bilentoo Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 20 Gru, 2005 15:48   Czy sie podobam Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie, jeśli podoba mi sie dziewczyna i nasze spojrzenia sie spotykają co to oznacza?
Np. jestem w kinie z całą szkołą, nagle Ktoś coś głośno powiedział część odwrociła sie do tylu ja i Ona też. Gdy wszyscy sie odwracają w stonę "naturalną" ja sie na nią "patrze" ona na mnie. W tym samym momencie. Sytuacji było wiele. Jeszcze inną sytacją jest: ja sie nie patrze w jej kierunku a ona skolei patrzy sie na mnie, gdy w tym miomencie ja na nią odwraca sie.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 20 Gru, 2005 15:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zależy... Zależy jak czujesz. Ja np. wiem kiedy się komuś podobam, a kiedy nie, po prostu to się czuje, wiem, żę kiedy osoba patrzy na mnie "o tak" to się jej podobam, a kiedy po prostu przypadkiem, to nie. To widać, to się wie.

Zresztą, jeśli dana osoba Ci się przygląda, a następnie unika twojego wzroku... ; )

Ciężko powiedzieć, czy się jej podobasz, czy nie, musisz sam to rozgryźć. Zależy to od wielu czynników, wieku, danej osoby. Zrób jak czujesz, albo ją "olej", albo... ; )
Powrót do góry
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 20 Gru, 2005 17:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sporobj do nie zagdac;p mozliwe ze sie jej podobasz w sumie. ale nie mysl sobie ze od razu chce chodzic z toba ;p i nei badz nachalny bo to najgorsze co moze byc ! ! !

Numer Gadu-Gadu
1744817
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 21 Gru, 2005 22:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nom... wygląda na to, że chyba zwróciła na ciabie uwagę=). Jeśli ona pdoba Ci się to zagadaj jakoś, zapytaj o godzinę albo coś takiego=), a potem jakoś samo wyniknie, ponarzekajcie na szklołę itp=). Nie bądź nachalny, nie wiem jak inne ale mnie męczy gdy ktoś mi du*e truje co chwilę... wolę czuć niepewność taką... nic do końca bo jest ciekawiej=). więc... do dzieła=)

Numer Gadu-Gadu
7399523
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 21 Gru, 2005 23:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie zawsze jest tak, że gdy ktos na nas patrzy to My sie mu podobamy.
Tzn. nie mówie, że tak jest w tym przypadku...ale moze lepiej 'sprawdzic' poprzez kogoś (bo napewno znasz kogos kto zna kogos kto ją zna, w kazdym razie kogos z jej znajomych) dlaczego tak sie na Ciebie patrzy, niz pozniej zrobić z siebie głupka.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 07:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana - Taaaa... Gugu dzidzi...? Toż to praktyki ze żłobka wyciągnięte. Nienawidzę, kiedy ktoś tak mówi, nienawidzę takich sposóbów.

Jeśli nie jesteś w stanie do niej podejść i zrobić z siebie tego głupka, to daruj sobie, nie jesteś wystarczająco dojrzały. Ale co najważniejsze - Nigdy, ale to przenigdy nie załatwiaj takich spraw poprzez "koleżanki"...
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 08:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to bardzo czesto widac, czy komus sie podobasz czy nie- trzeba byc tylko dobrym obserwatorem

Numer Gadu-Gadu
2740642
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 12:21   

taaa to gadanie, sygnaly i obserwowanie, nigdy sie nie sprawdza :>
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 13:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anton - U mnie raz się nie sprawdziło.. Tylko raz...
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anton jak sie jest tak slepym jak Ty to nie dziala. ale tacy ludzie nieczesto sie zdarzaja ;]

Numer Gadu-Gadu
2740642
piepia Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To jest po prostu zainteresowanie twoja osoba......
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
1841925
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 17:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
opętana - Taaaa... Gugu dzidzi...? Toż to praktyki ze żłobka wyciągnięte. Nienawidzę, kiedy ktoś tak mówi, nienawidzę takich sposóbów.

Jeśli nie jesteś w stanie do niej podejść i zrobić z siebie tego głupka, to daruj sobie, nie jesteś wystarczająco dojrzały. Ale co najważniejsze - Nigdy, ale to przenigdy nie załatwiaj takich spraw poprzez "koleżanki"...

Ale jesli ma sie zaufane kolezanki? Nigdy nic nie zaszkodzi sie dowiedziec, przeciez cała szkoła o tym huczyć nie bedzie. Dyskretnie.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 19:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana - A dowiaduj się czego sobie tylko zachcesz. Ja takich praktyk nie wyrabiałem, i już nigdy nie będę. Tylko i wyłącznie dlatego, że uważam to za dziecinadę (<wspomina jak jego kumpel otrzymał list "Jak poderwać xxx dziewczynę *gdzie xxx to imię i nazwisko">), i tyle. Takie moje zdanie. Jak chce się czegoś wywiedzieć, to niech dziewczyny zapyta, a nie jej koleżanki.
Powrót do góry
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 19:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
opętana - A dowiaduj się czego sobie tylko zachcesz. Ja takich praktyk nie wyrabiałem, i już nigdy nie będę. Tylko i wyłącznie dlatego, że uważam to za dziecinadę (<wspomina jak jego kumpel otrzymał list "Jak poderwać xxx dziewczynę *gdzie xxx to imię i nazwisko">), i tyle. Takie moje zdanie. Jak chce się czegoś wywiedzieć, to niech dziewczyny zapyta, a nie jej koleżanki.

Tak sie składa, ze nie mam potrzeby dowiadywania sie czegokolwiek. Jesli nawet to dziecinada, to jakze skuteczna;)

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"ale jakże skuteczna" No czy ja wiem... Jakbym się dowiedział że ktoś o mnie w ten sposób zdobywa informacje to raczej by ta osoba w moich oczach straciła...
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu