| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Mój kumpel to CYRKIEL
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 19:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No fakt... Przychodzą takie chwile że aż chce się odkopać ten stary wątek ; )
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wątek nie jest taki stary.

Ja zaczęłam się ciać i teraz naprawdę ciężko przestać. Gdy jest mi źle mam ochotę poczuć ten ból, on pomaga mi choć na chwilę tak nie myśleć o problemach, starałam się nie ciąć głównie ze względu na w-f, ale także na osoby, które się o mnie martwią, ale wczoraj nie wytrzymałam... nie wiem jak długo będę to robić, to jest nałóg jak każde inne, uzależnia i szkodzi zdrowiu.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz...mi dano wybó...przyjaciele, chłopak czy cięcie się dalej... wybrałam to 1... bo jest dla mnie ważniejsze, mo bol to moj bol i moja ulga... ale dlaczego mają przez nią cierpiec inni... ciecie sie nie pomoglo mi sie pozbierqac tylko mnie poglebialo, to przyjaciele mnei wyciagli z den... ja musialam chciec i wierzyc ze sie uda...i udalo się...

Numer Gadu-Gadu
7399523
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 21:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ona - Takie tłumaczenie się nałogiem...

Blanka - Ehhh... A ja myślałem że to tnąsię właśnie ludzie bez przyjaciół, którzy nie mają już z kim pogadać... TEraz to modne się zrobiło, nie ma co ; )
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 22:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Ona - Takie tłumaczenie się nałogiem...

Chodziło mi głównie o to, że uzależnia i naprawdę niełatwo jest przestać.

To, co robię jest głupie i bezsensowne i czasami w głębi serca chciałabym, żeby ktoś po prostu złapał mnie za rękę, zobaczył, że się tnę i przyłozył mi w twarz (no później może już przytulić Wink ), wiem, że dla niektórych to, co napisałam może się wydawać dziwne, ale to jest chyba jedyna/jedna z niewielu rzeczy, która w obecnej sytuacji mogła by "przemówić" mi do rozumu, może na początku byłabym zła i zaczęłabym się wydzierać na tę osobe, ale później bym jej dziękowała.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 23 Gru, 2005 01:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz, ja jakoś nie robiłam tego przez modę... i przykro mi, że tak uważasz. Robiłam tak, bo uważałam to, za jedyny sposób doznania ulgi- chodzby chwilowej. Nie będę opowiadać tu szczegółów moje życia, ale nie chcę, żebyście myśleli, że robiłam tak- bo wszyscy robili... Ale potem... okazało się, że to nie jedyny sposob- ze trzeba sie pozbierac i isc dalej przez zycie, i się udało=).

Ona... wiesz, mnie w ryj walneły słowa... jesliwiesz o co mi chodzi.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Gru, 2005 10:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moda, moda, moda... Wszyscy się tną, teraz nie ma już dla dziewczyn innego sposobu odreagowania. Każda dziewczyna jest piekielnie niezadowolona, tnie się z byle powodu (Ostatnio moja kumpela miała doła bo jej matka KAZAŁA wynieść śmieci i coś kupić, a nie pozwoliła jej iść w zamian na jakąś imprezę o 1 w nocy ; ) )

Blanka - Nie musisz opowiadać, spodziewam się co bym usłyszał ; )

Każda dziewczyna uważa że nie robiła tego przez modę, bo przecież nie chwalicie się "O, ja się pocięłam". Taki wiek, że każda dziewczyna musi tego spróbować. Dziewczyna podkreślam ; )

Ona - "Chodziło mi głównie o to, że uzależnia i naprawdę niełatwo jest przestać" No toż mówię, takie tłumaczenie się nałogiem. Albo człowiek przestaje, albo nie :/
Powrót do góry
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 23 Gru, 2005 14:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja wcale nie musze probowac i nie mam zamiaru;p glupota.

Numer Gadu-Gadu
1744817
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Gru, 2005 00:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja sobie 2 razy wbiłam cyrkiel i na tym przestałam...to było już w marcu...wtedy przerwałam tzw. "fatalne zauroczenie",które trwało coś koło 2 lat....Boże,pamiętam,jak się połozyłam na zasyfionej podłodze w szatni od w-fu i zaczęłam ryczeć...oczywiście po mojemu,czyli bezgłośnie Razz ale sam fakt,że podłoga była brudna,wzbudził niemałe zainteresowanie w koleżankach,podeszły,zobaczyły,co się dzieje i..zaczęły mnie pocieszać Razz biggrin Ech,mi jest trudno się od czegoś uzależnić...bez kitu Razz Wszyscy mówią,że od kawy się uzależnię-jakoś od września piję ją co sobotę,na próbach orkiestry i w żaden inny dzień tygodnia..ech...nawet grożą mi anoreksją i anemią,bo mało jem..a ja po prostu schudłam ,bpo ograniczyłam jedzenie i już nie mieści mi się tyle,co kiedyś,hehe biggrin No,więc te 2 razy mi całkowicie wystarczyły,stwierdziłm później,że wbijanie sobie cyrkla jest głupie,i tyle Razz i,że istnieją o wiele ciekawsze sposoby wyładowywania złości Twisted Evil Very Happy

Numer Gadu-Gadu
1868191
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Gru, 2005 08:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Doookładnie. Głupia moda.
Jeżeli chcecie chodzić z bliznami na rękach, to chodźcie. To nie moja sprawa, nie moje ręce Razz Tylko czy to takie fajne uczucie - ból? No ja nie wiem, najwidoczniej jakaś inna jestem, bo nie lubię bólu.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Gru, 2005 10:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepraszam za offtop, ale nie mogę się powstrzymać : )

Tremere - Nick od Vampirka : )?
Powrót do góry
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Wto 27 Gru, 2005 14:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To wcale nie jest moda...Jeśli się ma naprawdę sporo zmartwień to bólu fizycznego sie nie czuje i właśnie tym cięciem zwalczam sobie ten ból psychiczny..Jak mi sie układa w życiu to móie zę to głupota ale jak przychodzi to zwątpienie to naprawdę uwierzcie ze odczuwa sie taka potrzebe........
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Gru, 2005 15:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ma... - Ja jednak upieram się że w takim wieku jest taka moda. Cięcie się jest po prostu teraz modne. Żadna dziewczyna nie myśli o innym sposobie rozładowania emocji. Każda dziewczyna uważa, że jest wyjątkowa i ma wyjątkowe problemy, przez co jedynym dla niej rozwiązniem jest cięcie się. Niestety to wszystko jest nieprawdą, a dane osoby wcale nie są wyjątkowe...

PS: Bo tak naprawdę to ja jestem wyjątkowy ; )
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 27 Gru, 2005 17:32   

tak, to jest moda.

mnie rany ciete slabo raczej wyzwalaja od zlych emocji ;) ale zwyczajnie sprawiaja przyjemnosc, dlatego zbudowalem zapore psychiczna i nie pozwalam sobie na uzycie ostrych narzedzi w nieodpowiednim celu ;) ale za to jak kot sie chce bawic, to nie moge mu odmowic tej przyjemnosci :roll:
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Gru, 2005 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:

Tremere - Nick od Vampirka : )?

Tak Wink
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu