Wiem, że w plusie czy w erze był jakiś numer blokujący odpłate połączeń na jakiś czas(mój kumpel tak miał tyle że przypadkiem) i po jakims miesiącu wróciło mu wszystko do normy. Ale tego numeru już nie ma chyba bo go zablokowali bo przecież kase na tym tracą. Na budki nie słyszałam o takim numerze.
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 11:49
polecam artykuł w nowej Agorze pt. ''Strach podnieść słuluchawke''
za darmo? za darmo to nie pogadasz, no chyba ze masz darmowe minuty, ale i tak zaplacisz wtedy abonament tak zeby im sie to zwrocilo, kupujesz pakiety, moze i tansze, ale tez placisz, nigdy nie ma tak zeby bylo calkiem za darmo ;p
Ja dzwonilem z kolega zagranice z pewnego komunikatora jeszcze z pol roku temu, tylko nie moge sobie przypomnac nazwy, do polski tez sie dalo jednakze nie wszedzie, dzwonila sie za pomoca programu na komputerze, my konkretnie dzwonilismy do Wloch, jedyny minus to to ze po minucie automatycznie nas rozlaczalo no ale skoro za darmo za granice to warto bylo minutke porozmawiac a kiedy chcielismy gadac dluzej ponownie dzwonilismy fajna soprawa jesli ktos bedzie zainteresowany pobawic sie tym programem spytam jak on sie nazywal i Wam napisze.
P.S: A co do komorek, zapewne bedzie ciezko chyba ze cos wymyslicie hehe jak cos Wam przyjdzie do glowy obowiazkowo dajcie znac na forum
program VoIP niestety zablokowali
Jest jeszcze Gizmo - tam masz iles centow i dzwonisz dopoki ci sie nie skoncza a pozniej musisz nowe konto zalozyc...