Hej!
Chciałam zrob ić imprezkę, ale, ze mam za mało miejsca w pokoju chcę zrobic takie spotkanie dla okolo 2 - 3 moich przyjaciolek (raczej 2).
Ma to być w...stylu? Wysp Karaibskich.
O co mi chodzi.
Wyniesienie z pokoju zbędnych mebli.
Egzotyczne ozdoby.
Drinki(bezalkocholowe of curse) z różnymi palmami itp.
Hawajska muzyczka.
Pomysł wziety z gry - Mokay Island.
Na mój gust mogłoby być przebranie za piratki (rybaczki, białe bluzki (nie takie eleganckie) na zapięcie związane niezapiętymi koncami na dole, cos w tym rodzaju)
To tak ogólnie.
A bardziej szczegółowo to mam dwa pomysły na ta zabawę.
a) żartobliwy bardziej-mniej - przebrania za piratki i ten styl albo
b) po prostu taka plazowa imprezka (mini) w srodku zimy. Lekkie stroje itp.
Co sądzicie?
Może znacie jakieś przepisy - kulinarne (sałatki, napoje) i nie tylko (zabawy, w ogole co mozna by robic, co przygotrowac itp) ktore mogly by sie przydac?
Z góry dzięki.
P.S Nie smiejscie sie wiem,ze glupi pomysl ale mnie sie podoba.
no nie wiem, czy zeby spotkac sie z kolezankami potrzeba tylu rzeczy, nie mozna po prostu sie spotkac? i robic to samo bez przebran, dekoracji, przemeblowac etc... ?
Jasne!
Dzieki za pomysł, juz do nich dzwonię.
Ile koztuje takie połączenie.
Mozecie się śmiać...Rozumiem Was.
Ale mam 11 lat - i nie mam zamiaru na siłę się postarzać.
Dobra, dobra, wiek widzę poróżnił forumowiczów ; )
Dajcie spokój, jak nie macie nic do powiedzenia, to lepiej zamilknąć, po co ją w stresy wprowadzacie.
Asiula - Własciwie te wszystkie pierdoły nie mają zbytniego znaczenia jeśli będziecie się dobrze bawić, musisz się upewnić że twoje przyjaciółki nie będą po godzinie ziewać z nudów. Jeśli potraficie siedzieć godzinami i rozmawiać, to wspaniale, jeśli nie, to musisz zapewnić wam jakąś rozrywkę.
Co do samej dekoracji - Jak mówiłem wyżej, nie ma wiekszego znaczenia, meble wynieś, więcej miejsca : ). Poza tym, jakieś dekoracje, o ile masz ochotę się w to bawić to czemu nie? Jeśli zapewni wam to przyjemniejszą zabawę, to oczywiście (To na karnawał, nieprawdaż?). Poza tym, jeśli to na karnawał, no to jakżeby bez przebrań : ), toż to bluźnierstwo.
Ale nie masz tyle lat co ona, ona lubi taką zabawę, ty inną, postaraj się jej pomóc, a nie besztaj (Bo tak to odbiera), za byle [cenzura]... Zlituj się, postaw się w jej sytuacji, czuje się tutaj młoda, a wy jej jezscze dogadujecie...
Ant0n! Piraci górą! naprawdę!
No piszcie coś.
I błagam nie piszcie, że nie potrzeba takich rzeczy bop mi wlasnie chodzi o to, zeby bylo w stylu Wysp Karaibskich.
a zreszta;) rob jak chcesz.. byle sie dobrze bawic, i byle ci sie udalo.. i zebys wszystko zalatwila jak trza... a nie miala jak ja dzisiaj. powodzenia.