Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 15 Sty, 2006 17:14
masz 12 lat, nie kazda dziewczyna nosi w tym wieku biustonosz, nie kazda ma piersi, nie kazda sie pewnie chce pokazywac calej klasie, jezeli uwazasz ze to jest normalne to prosze bardzo.
zapewne większośc z was jest płaska więc wolałbym tam nawet nie wchodzić
"zapewne"??...czyli osadzasz mnie ze ja kłamie??...acha...nie no to wogle fajnie masz...czyli ja rowniez moge stwierdzic ze kazde twoje słowo jest kłamstwem ...tylko pogratulowac ;]
[ Dodano: Pon 16 Sty, 2006 10:26 ]
askawtn napisał/a:
No nie rób dziewczynie przykrości
on mi nie robi przykrosci on mnie bardzij rozsmieszył niz zrobił przykrosc
..spoooooko...no comment's ;]...co ja sie bede z toba w dyskusje wplatywac...wiem co mowie i nie mozesz mi tego zabronic...jak i rowniez mnie osadzac ...pozdro Keeveek =*
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 20 Sty, 2006 18:02
Nie ma sie co wstydzic! Przeciez te dziewczyny z ktorymi sie przebierasz zapewne tez maja okres i nosza podpaski. Ja mam w klasie taka kolezanke ktora po przebieralni lata w samych stringach i staniku i sie tego nie wstydzi. A jak ma podpaske to nawet pokazuje ze jej skrzydelka wystaja Oczywiscie to tak dla wyglupów. Fajnie jest. Wesolo.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Widzisz,jednak nie taka zla jestem jak mnie `malujesz` spokojnie, to tylko przenosnia zaden body-painting sie tu nie wyprawia Shaunri, bez zbednych nadurzyc emocjonalnych, pamietaj ze, jak sam zreszta zauwazyles, dbam o Twoje zdrowie
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Nie chowaj sie a wiesz co, z kazdego tematu sie po jakims czasie offtopy robia :] a zeby taki totalny offtop byl to wiesz co powiem? jestem genialna i stworzyłam swoja praywatna galeria zdjątek na tym forum hi hi , bijta mi brawo ludzie
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***