| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Spotkanie z...
Autor Wiadomość
Asiula1994 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:40   Spotkanie z... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej!
Mam pytanie.
Dziewczyny - jak byscie się umalowały i ubrały na spotkanie z chłopakiem (w sensie przedstawicielem płci brzydkiej)?
Konkretnie chodzi mi o wspólny wypad na lodowisko tak więc kurtki czapki itp trzeba wziąć pod uwagę.
Tylko nie mówcie o jakimś okropnym, ostrym makijaży tylko takim lekkim, bardziej podkreślającym urodę niż dodającym jej.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2885564
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 18:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wies co. Wbrew pozorom wielu chlopakow woli dziewczyny bez makijazu Wink Ja np zawsze zamalowuje korektorem wszelkie niedoskonalosci, nakladam podklad a potem tylko rzesy i blyszczyk Very Happy Moj chlopak uwielbia taki maikijaz Wink A jesli ty idziesz na lodowisko i bedzie zimno to wydaje mi sie ze podklad jest najwazniejszy bo wtedy zaczerwienienia od mrozu beda mniej widoczne. Powodzenia! Cool

Numer Gadu-Gadu
6476170
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Osobiście jestem zwolennikiem naturalności, a zaczerwienienia od mrozu do takich należą. Jak dla mnie kobieta (Dziewczyna, dziewczyna...) ładnie wygląda z czerwonymi policzkami, wpuchatej czapeczce, kurteczce itp. itd. Makijarz? Rzęsy, usta, to wszystko, bo po co więcej...?

Edit: O! Pomogłem <dumny>...

Ostatnio zmieniony przez Shaunri dnia Pią 20 Sty, 2006 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
malinka.m Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm...Przede wszystkim podkład w płynie;) pomadka ochronna;) i ewentualnie tusz (do rzęs oczywiście) Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 23:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Zaczerwienienia moze i sa ladne ale nie kazdej dziewczynie pasuja. Ja wygladam wnich okropnie Embarassed

[ Dodano: Piątek Styczeń 20, 2006 23:56 ]
A tak wogole to musisz zrobic tak abys ty sie dobrze czula. Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 00:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia - Czyim zdaniem wyglądasz okropnie?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 01:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 10:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak jak myślałem, a to znaczy że wcale nie musisz wyglądać okropnie... Ehh... Ta wysoka samoocena...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 18:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba wiekszosc dziewczyn ma kompleksy Wink Nie wiem jak to z chlopakami. Shaunri - ty je masz? Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6476170
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jestem brzydki, garbaty i gruby : )

Nie, ja potrafię zaakceptować siebie takim jakim jestem. Fakt, kiedyś, dawno temu był czas kiedy uważałem się za brzydala, i czerwieniłem na samą myśl o rozmowie z jakąś osobą płci przeciwnej. Ale to minęło, dowiedziałem się że jestem piękny (Przecież nie kłamały...; P), i jest dobrze ; )
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 21:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W kazdym czlowieku mozna dostrzec piekno. Trzeba tylko chciec. Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6476170
Asiula1994 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 22:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ok, dzienx za odpowiedzi.
Już wróciłam (wrocilam o 17).
Nie malowałam się, nawet nie zdążyłam.
Było fajnie oprócz tego, że mamy przejeb... w poniedziałek, bo było 2 chłopaków z naszej klasy i kilka moim qmpelek...
No i pomijając fakt, że skręciłam kostkę...Jak opuchlizna do jutra nie zejdzie to do ortopedy - jak mówiła moja mama Sad.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie przejmuj sie tymi kolegami. Mnie widzial jeden klega z klasy jak sie calowalam z chlopakiem a na dodatek na nastepny dzien przyszlam do szkoly z dwiema olbrzymimi malinkami na szyi. Wink Nasza szkola jest dosc mala wiec oczywiscie od razu wszyscy wiedzieli i nawet perfidnie podchodzili do mnie bo chcieli zobaczyc malinki. A ja zamiast sie chowac to je pokazywalam. Mr. Green Bylo glosno ale po kilku dniach zrobila sie cisza i teraz jest ok. Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6476170
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Sty, 2006 13:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no pewnie, bo warto się czymś takim pochwalić - -" dawaj mu sobie robić malinki codziennie a dostaniesz raka skóry i świat będzie piękniejszy

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Sty, 2006 13:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mu nie daje robic sobie malinek. To sie zdarzylo tylko raz i nawet nie spytal mnie o zgode.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6476170
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu