Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 17:18 alkohol
Czy powinnam tolerowac to ze moj chlopak sie upije bedac na dyskotece (beze mnie)? A potem dzwoni taki pijany i mowi mi jak bardzo mnie kocha? Oczywiscie te slowa brzmia oblesnie bo placze mu sie jezyk, jąka sie itd.
To zalezy jak czesto to robi.Oczywiscie jesli taka sytuacja zdarzu mu sie raz na naprawde dluuuuuugi czas, to moim zdanie nie musisz od razu rzucac go z tego powodu :] pewnie ze jest to denerwujace itp,ale jesli nie zdarza sie czesto nie musisz jakos strasznie boczyc sie na faceta :] w koncu to tylko czlowiek ale jesli jest to dla Ciebie nie do wytrzymania pogadaj z facetem,powiedz co lezy Ci na serduchu i powinno byc ok :]
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Z jednej strony tak, bo moze Ci sie nie podobac takie zachowanie faceta z ktorym cos Cie laczy, ale powtarzam co mowilam, jesli takie zachowania zdarzaja mu sie naprawde rzadko,serio,mozesz mu to wybaczyc :] w koncu kazdy musi czasem zaszalec czy odreagowac i jesli nie robi nic innego jak tylko to ze wypil za duzo (w sensie nie lata za innymi itp) mozesz przymknac na to oko, pod warunkiem ze nie zacznie to wystepowac za czesto :]
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 18:32 Re: alkohol
joasia1990 napisał/a:
Czy powinnam tolerowac to ze moj chlopak sie upije bedac na dyskotece (beze mnie)? A potem dzwoni taki pijany i mowi mi jak bardzo mnie kocha? Oczywiscie te slowa brzmia oblesnie bo placze mu sie jezyk, jąka sie itd.
po 1. jezeli jest twoim chlopakiem ,to dla czego chodzi na imprezy sam, pomyslal chociaz zeby ciebie tez zabrac, zaproponowal, dla mnie to jakies dziwne?
po 2. jezeli ci to przeszkadza, to nie musisz tego tolerowac..
pozatym.. takie slowa mowione jak jest pijany, to nie wiadomo ile warte..
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 19:09
Nie bylam obloznie chora. Wlasciwie czulam sie swietnie ale mama nie pozwalala mi wyjsc bo mialam niby ropne migdaly (dziwne bo mnie nie bolaly). A on poszedl bo jego przyjaciel wrocil na dwa dni do Polski (byl w Niemczech) i znowu wyjezdzal. Do klubu poszli wszyscy jego kumple. Wiem ze moze wypadaloby mu nie isc ale ja sama powiedzialam ze ma pojsc bo wiedzialam jak bardzo mu zalezy.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 19:14
obloznie, nie obloznie.. ale bylas.. pozatym facet byl w polsce dwa dni, mogl sie z twoim chlopakiem w inny sposob spotkac, a nie po klubach sie rozpijac bez cieibe..