Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 20:13
O matko raz mi sie zdarzylo. Tzn nie mnie tylko mojemu chlopakowi bo razem to pisalismy i on to wymyslil a wy od razu wielkie pretensje. Sory. A wogole jaka dojrzalosc? Ja wcale nie uwzam zeby seks czy cos takiego byl oznaka dojrzalosci.
Nasty, zdecyduj sie bo smieszne jest to co robisz.Albo jej bronisz tak jak wczesniej , o godzinie 17:12, nie chce mi sie cytowac albo na nia najezdzasz.Nie musisz sie podpasowywac innym , bo glupie jest to ze zmieniasz zdanie co 5 minut,.
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Gratulujemy chłopaka ;D ma 18 lat ponoć .. hmm.. seks nie jest dla Ciebie oznaka dojrzałości.. no tak, u Ciebie wszystko co mówisz na temat seksu wskazuje tylko na fakt jak bardzo jesteś niedojrzała i Twój chłopak chyba też.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 20:17
podpasowywac innym? <lol> uwierz mi ze to tez uwazam za glupote, i mam swoje zdanie. tylko sa sytuacje, przez ktora moze sie ono zmienic. dziewczyna ma problem, ludzie jej najezdzaja, i jak dla mnie bylo to niepotrzebne, teraz ta sama panna juz nie ma tego problemu od dawna, bo przeciez to robi.. takie szpanowanie jest zalosne, i to ze jakis czas temu, sprawiala inne wrazenie, i nie doczytalam jej postu nie swiadczy o tym, ze podporzadkowuje sie innym.
Nie przeszla tylko przypodobala sie Tobie, a to duza roznica,Chodzi mi o to ze jeszcze jakies 2 moze mniej godziny temu bronila jej m.in przed Toba, a teraz zmiana zdania o 180 stopni, smieszne.
...............
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 20:22
nie napisala wiele, ale jeden, kompletnie sprzeczny z poprzednim... z ktorego wynika duzo, wiec powiedz mi na jakiej podstawie uwazasz, ze sama nie moglabym zmienic zdania na jej temat?
Nie nie zmienie o niej zdanie tylko dlatego ze wy na bog wie jakich glupich podstawach to robicie,I bynajmniej nie dlatego, a jesli tylko tak potrafisz to uproscic,to zalosne to jest torche :/
...............