Ja także.. ide wtedy do ubikacji sie przebierać.. no ale u Nas dziewczyny wtedy np. zakrywają się bluzą lub proszą jakąś dziewczynę żeby zakryła ją no i tyle =]
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
Dla mnie przebieranie sie w szatni kiedy mam okres nie jest zadnym problemem :]
a)dlatego ze uzywam tamponow i zadne skrzydelka nie plączą mi sie miedzy nogami
b)w szatni sa same dziewczyny wiec przed kim sie wstydzic? wszystkie mamy to samo :]
a poza tym,kiedy ma sie okres nikt nie musi latac w bieliznie po szatni i pokazywac sie innym:) od czego jest lawka? (chyba ze nie macie lawek,ale wtedy wystarczy stac spokojnie i nie zwracajac na siebie uwagi zmienic te nieszczesne spodnie ) i chociaz u mnie w klasie sa 2 dziewczyny (na 20) ktore chodza do ubikacji sie przebierac, to zobaczycie, z wiekiem nabiera sie do pewnych spraw dystansu a jesli umiecie smiac sie np z wystajacych skrzydelek to duzy PLUSIK dla Was :*
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Plusik za śmianie się z wystających skrzydełek? Ja tu bym minusika dała, bo nie widzę nic śmiesznego i godnego pochwały w śmianiu się z wystających skrzydełek.
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 15:43
giraffka - podpunkt "b" jest jak najbardziej trafny - Czemy mamy się wstydzić przed tą samą płcią...?
askawtn - Chodzi tu akurat o dziecinadę, a'la "Oooo, Aśka, masz okres?" <cała klasa w śmiech> - lepiej dołączyć do śmiechu, no, chyba że się ma inne poczucie humoru.
PS: Uprzedzam przyszłe posty - to nie jest próbnik mojego poczucia humoru, tylko przykład.
Ja tu bym minusika dała, bo nie widzę nic śmiesznego i godnegopochwały w śmianiu się z wystających skrzydełek.
Przepraszam bardzo, a gdzie ja napisalam ze to jest godne pochwaly?:> Mnie chodzi o to ze jesli umie sie traktowac pewne rzeczy naturalnie i nie robi sie tragedii typu : `O kuuuurde!! <panika> wystaje mi skrzydelko od podpaski!! <zapada sie pod ziemię ze wstydu>` to takiej osobie nalezy sie uznanie za to, ze umie przyjmowac rzeczy takimi jakimi sa, a nie stwarzac sztuczne problemy!!
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***