ale prawda taka że długotrwałe i powtarzające się podrażneinia skóry w miejscach wrażliwych prowadzą do raka skóry [nieprawidłowego dzielenia się komórek]
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pon 23 Sty, 2006 20:59
Eh alkohol. W sumie to mogłabyś być zła jakby mówił coś głupiego przez telefon albo dzwonił bardzo późno no ale skoro z nim jesteś to czy nawet nawalony nie może coi powiedzieć, że cię kocha? Nie lubisz jak pije- nie posylaj go na takie imprezy.
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
LOL dobre kochanie pokaż mi jak się ładuje zdjęcia , musze wrzucić jedno swoje [na rotten.com]
co do powyższych postów. on jak będzie chciał to i tak będzie chodził na takie imprezy i sie uchlewał - - lepiej z nim pogadać i powiedzieć mu że sie martwisz o niego i że nie chcesz żeby sie upijał bo potem wydzwania do Ciebie po pijaku i jest to dla Ciebie nieprzyjemne..
Wysłany: Wto 24 Sty, 2006 16:15
Nie mowie ze pies- zle to odebrales. Po prostu skoro jej to przeszkadza to niech go nie wypycha na imprezy, albo niech ona idzie z nim. A najlepiej jak z nim o tym pogada... pozatym to nawet zabawne jak chlopak od czasu do czasu zadzwoni nawet troszke wstawiony i mowi ze cie kocha- gorzej gdy mowi glupie rzeczy, przeklina- to wtedy bys miala powod... A tak to najlepiej nikomu niczego nie zabraniac lub nie nakazywac- tylko mowic co cię boli, a co się podoba...i tyle- ludzie nie lubią zakazów
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Wysłany: Wto 24 Sty, 2006 17:32
Blanka - Nie lubię ludzi pijanych, wstawionych - ich glos przyprawia mnie o kur@$cę... Ja bym nie zniósł gdyby moja partnerka się upiła - Parokrotnie już nie zniosłem <wyciera krew z ostrza ; )>. Pewne rzeczy warto omówic zanim się staną - Ale wszystko najpierw musi się chociaż raz w życiu zdarzyc...
hyhy ja musze to tolerowac bo moj jak zaczyna w siebie wlewac alkohol, to znajomi mu w tym pomagaja, a ze bydlak ma twarda glowe to niczego po nim nie widac i ludzie w pewnym momencie orientuja sie, ze jest np nieprytomny chociaz minute temu wygladal normalnie ale jest dorosly i na szczescie nie robi wtedy zadnych glupstw wiec jakos to toleruje ;]
Wysłany: Sro 25 Sty, 2006 21:09
Keeveek- ja nie mowie o ojcu. I wiesz wolalabym zeby moj chlopak zadzwonil wstawiony i powiedzial ze mnie kocha niz by mial z jakąs laską sie calowac albo h** wie co jeszcze po kątach...
Shaunri- no masz rację... tylko ludzie wstawieni nie zawsze zachowują się tak samo. Jeśli ktoś po prostu usiądzie, i będzie patrzyl w kont lub plakal to mi nie przeszkadza, jesli bedzie robil rozpi****** no to rzeczywiscie... Owszem pewne rzeczy warto omowic... ale uczymy sie na błędach.