| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
alkohol
Autor Wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 11:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

było tez o malinkach, raku skóry i tym podobnych

Numer Gadu-Gadu
1550297
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 14:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"było też o malinkach, raku skóry i tym podobnych" <wybucha śmiechem>, nie no nie wyrobiłem przy tym po prostu : D - Kapitalny tekst ; )[/center]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale sie wysmiewacie z biednej dziewczyny :> a moze juz jednak zrobil?W koncu ten temat niedzisiejszy juz Razz

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale prawda taka że długotrwałe i powtarzające się podrażneinia skóry w miejscach wrażliwych prowadzą do raka skóry [nieprawidłowego dzielenia się komórek]

Numer Gadu-Gadu
1550297
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm.. lepiej nie bede wdawac sie w dyskusje na ten temat Razz

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eh alkohol. W sumie to mogłabyś być zła jakby mówił coś głupiego przez telefon albo dzwonił bardzo późno no ale skoro z nim jesteś to czy nawet nawalony nie może coi powiedzieć, że cię kocha? Nie lubisz jak pije- nie posylaj go na takie imprezy.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Blanka - A co to on pies żeby go wychowywać?
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

giraffka napisał/a:
Ale sie wysmiewacie z biednej dziewczyny :> a moze juz jednak zrobil?W koncu ten temat niedzisiejszy juz Razz

ta "Kochaniee, zrób mi malinke bo na forum mi nie wierzą i sie ze mnie smieją" xP

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 10:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

LOL dobre Razz kochanie pokaż mi jak się ładuje zdjęcia , musze wrzucić jedno swoje [na rotten.com] Razz

co do powyższych postów. on jak będzie chciał to i tak będzie chodził na takie imprezy i sie uchlewał - - lepiej z nim pogadać i powiedzieć mu że sie martwisz o niego i że nie chcesz żeby sie upijał bo potem wydzwania do Ciebie po pijaku i jest to dla Ciebie nieprzyjemne..

Numer Gadu-Gadu
1550297
Moderator

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie mowie ze pies- zle to odebrales. Po prostu skoro jej to przeszkadza to niech go nie wypycha na imprezy, albo niech ona idzie z nim. A najlepiej jak z nim o tym pogada... pozatym to nawet zabawne jak chlopak od czasu do czasu zadzwoni nawet troszke wstawiony i mowi ze cie kocha- gorzej gdy mowi glupie rzeczy, przeklina- to wtedy bys miala powod... A tak to najlepiej nikomu niczego nie zabraniac lub nie nakazywac- tylko mowic co cię boli, a co się podoba...i tyle- ludzie nie lubią zakazów

Numer Gadu-Gadu
7399523
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 16:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ZABAWNE? Shocked holy sheep... chyba mamy inne poczucie humoru.. niech zadzwoni do Ciebie pijany ojciec i mówi Ci jak to Cie kocha .. - -

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Blanka - Nie lubię ludzi pijanych, wstawionych - ich glos przyprawia mnie o kur@$cę... Ja bym nie zniósł gdyby moja partnerka się upiła - Parokrotnie już nie zniosłem <wyciera krew z ostrza ; )>. Pewne rzeczy warto omówic zanim się staną - Ale wszystko najpierw musi się chociaż raz w życiu zdarzyc...
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 07:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hyhy ja musze to tolerowac bo moj jak zaczyna w siebie wlewac alkohol, to znajomi mu w tym pomagaja, a ze bydlak ma twarda glowe to niczego po nim nie widac i ludzie w pewnym momencie orientuja sie, ze jest np nieprytomny chociaz minute temu wygladal normalnie biggrin ale jest dorosly i na szczescie nie robi wtedy zadnych glupstw wiec jakos to toleruje ;]

Numer Gadu-Gadu
2740642
Moderator

PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek- ja nie mowie o ojcu. I wiesz wolalabym zeby moj chlopak zadzwonil wstawiony i powiedzial ze mnie kocha niz by mial z jakąs laską sie calowac albo h** wie co jeszcze po kątach...

Shaunri- no masz rację... tylko ludzie wstawieni nie zawsze zachowują się tak samo. Jeśli ktoś po prostu usiądzie, i będzie patrzyl w kont lub plakal to mi nie przeszkadza, jesli bedzie robil rozpi****** no to rzeczywiscie... Owszem pewne rzeczy warto omowic... ale uczymy sie na błędach.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Blanka - Nie lubię żadnego z zachowań ludzi wstawionych - Są takie... Nienaturalne... Nietypowe dla danej osoby...
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu