ćwicz,ćwicz,ćwicz i jeszcze raz ćwicz,jedz regularnie,po mniej a częściej!! chyba,że wolisz nabawić się wrzodów...ale nie radze..jest to coś okropnego..no ale ja jestem taka,że dopuki nie zobacze<zrobie>to nie uwierze i co?teraz to ja bym chciała cofnąc czas i jednak posłuchać starszych! :] pozdrawiam..
_________________ Bo to co najważniejsze mam w sercu na dnie..
najlepiej ćwicz codziennie rano, odstaw słodycze i jakieś bardzo tłuste potrawy.. to wystarczy. w żadnym wypadku się nie głodź! jedz dużo warzyw i owoców
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 24 Sty, 2006 16:58
wiekszosc diet jest do pupy, meczysz sie, potem efekt jojo... staraj sie jesc normalnie (wyrzucajac slodycze i niepotrzebne rzeczy) ale w mniejszych ilosciach i regularnie cwiczyc.
Shaunri - czy ja napisałam,żeby podjadała?Ty chyba nie rozumiesz co oznacza jeść po mniej a częściej :/,a więc żeby nie było jakiś niejasności jeść mniej a częściej oznacza mniej więcej jeść niebzyt obfite posiłki ale za to częściej!..trzeba pamiętać o tym aby zawierał wszystkie niezbędne składniki pokarmowe w odpowiedniej ilości!
_________________ Bo to co najważniejsze mam w sercu na dnie..