Co sądzicie o Virgin??O Dodzie??Lubicie czy raczej nie?
Ja ześwirowałam na ich punkcie ^^ Doda jest pokręcona i za to ją lubię ^^ W nawet nie wiecie jak się cieszyłam jak dostali Tele Kamere ^^
Jakie ich piosenki lubicie??Ja lubię:
2 bajki
Znak Pokoju
Szafa
Dżaga(Nazywana przez mnie i mojego brata Drzazgą ^^)
Chłopczyku mój
Nie zawiedź mnie
Mam tylko Ciebie
Kolejność przypadkowa ^^
Pozdrawiam Martula
Ps.Na avku Doda ^^
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006 14:48
Doda jest głupsza od mojego buta od lewej nogi, ale głos ma... Niech sobie robi karierę, mi to nie przeszkadza, ale nigdy w życiu nie chcę słyszeć jej piosenki - Kretynizm do sześcianiu (Tekst... Wow.. Powala mnie na kolana głębia jej tekstów...). Może po prostu nie ten rodzaj muzyki.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006 15:34
No jasne, i ten tekst jak dostała telekamere 'jaja jak berety!' ;<
Kolejna blondynka, nic ciekawego. Wiecznie pragnie byc zauważana ;] Kiedyś oglądałam jeden program, gdzie własnie była Ona...jesli w jej strone kierowane były b. miłe słowa, ogolnie sytuacja jej sprzyjała to sie smiała...ale kiedy ktoś powiedział coś co jej sie nie spodobało...hm wielce obrażona, juz nawet nie wydała z siebie 'śmiechu'. A jak sie zainteresowali kim innym to była obrażona, że to nie Ona jest w centrum uwagi.
Głos to nie wszystko.Nie lubie jej
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006 19:04
ja, jako osobe uwazam za dosc malo inteligentna osobe.. proboje sie na sile sprzedac, spiewa dobrze wiec lepiej by bylo jak by sie tego trzymala, moze i jej muzyki nie lubie, ale glos ma niezly, i nie widze nic dziwnego ze jej muzyke lubia..
Wysłany: Pią 27 Sty, 2006 08:18
nasty - fizyczne i głosowe - głos ma, piersi też. Można na czymś uwiesić wzrok, a i do ucha coś wpada. Wykorzystuje to idealnie, i na tym trzepie porządną kasę.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 27 Sty, 2006 12:10
co do jej wygladu, zero naturalnosci, gdybym ja zobaczyla bez makijazu wtedy bym dopiero sie zastanawiala czy jest ladna czy nie, a piersi.. ehh tez tylko silikony