Wysłany: Pią 27 Sty, 2006 17:59
eehhh.... Ten jakże popularny problem zwany nieśmiałością... Jakoś ja tego nie rozumiem, jeśli ktoś jest nieśmiały, a ciągnie go do ludzi, to bardzo szybko się złamie i będzie otwarty - Jeśli jednak ktoś jest nieśmiały, ale lubi swoje towarzystwo - to mu to wsio rybka, więc nie widzę problemu.
Wiesz, no niby tak (ehh, ktos kto jest odwazny nie zrozumie niesmialego xD). Tak mowiac na swoim przykladzie-jak mam podejsc do jakiegos chlopaka, ktory mi sie podoba, to mi sie nogi robia jak z waty i jezyk mi sie gdzies gubi. I wez tu cos zrob ! xD
_________________ Nie martw się, jutro będzie gorzej !
Wysłany: Pią 27 Sty, 2006 19:14
"który mi się podoba" I jeśli w takim wypadku nie potrafisz do niego podejść to znaczy że On Ci się nie podoba, lub go w ogóle nie znasz, co może znaczyć, że w przyszłości doznałabyś zawodu, ponieważ okazałby się ćpunem, co mogłoby oznaczać kolejny wątek o ostatnim braniu chłopaka, jednak oczywiście ty nie posłuchałabyś naszych rad (Moich), i powiedziałabyś mu, żę może wziąć ostatni raz, jednak jeśli weźmie to skoczysz z mostu, on weźmie, ty skoczysz z mostu i będzie tragedia...
Shaunri ja mysle ze nie jestes jasnowidzem.Te scenki to twoj wymysl.Nie przyszlosc.To moze sie wydarzyc ale nie musi.Uwazam ze taki przyklad ze scenkami jest troche nierealny.Ten dopisek pod nickiem dyskutant zgadza sie z toba.Co do tego tematu poradzilam juz sobie.Prosze was i Shaunriego zebyscie sie nie klocili bo nie ma sensu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
pozdro wszystkim
_________________ mam ostre pazurki:P
***kotek*** zaprojektowany by cieszyć
Wysłany: Czw 02 Lut, 2006 16:51
Kurczę... <zonk> Jestem popularny O_o - Jasne że te scenki to mój wymysł, są w cholerę wyolbrzymione, nieprawdopodobne wręcz. Po prostu miały pokazać, że chrzanicie tutaj głupoty, walicie sztampowymi hasełkami "Podzejdź! Zagadaj!" - Które nic nie znaczą i w cale nie pomagają.