Wysłany: Wto 07 Lut, 2006 20:40 Mam duży problem! Prosze pomóżcie mi!
A więc tak
Mam chwilowo duży remont w Mieszkaniu i musze spać w jednym Łóżku z moim bratem
Ostatniej nocy (gdy spaliśmy) poczułam cos! Okazało sie że obmacywał mnie mój brat!
Najpiew po piersiach a potem po wiecie czym Szybko wstałam i powiedzialam ze ide do ubikacji i przespałam sie na fotelu. Rano o tym nawet nie wspomnialismy. A okazało sie ze jeszcze prawie tydzien bede musiała z nim spac Dzisiaj ide do koleżanki spać ale niewiem co bedzie za pare dni Co mam robić ??
Hej, to dosc dziwna sprawa. a ile Ty masz lat , ile Twoj brat?
Najlepiej byloby gdybys otwarcie pwoiedziala o tym rodzicom, nie ma czego sie wstydzic, a lepiej zalatwic sprawe jasno.
No ja mam lat 16 a on 17
Myśle że sie wszystko wyjaśniło bo brat przed chwila wrocil i powiedział:
"sorry za to w nocy ok?"" powiedzialam ok o wszystko spoko
Wysłany: Wto 07 Lut, 2006 21:34
Trzebabyło od razu powiedzieć "Zabieraj łapy" - zabrałby i byłoby ok, pewnikiem jeszcze by się speszył. Nie musiałabyś robić podchodów, wtryniać w to rodziców i tak dalej i tak dalej.
A teraz skoro powiedział sorry, to sobie daruj - chcesz robić awanturę? Idź do rodziców, raban zrobią jak cholera. Jeśli nie chcesz to zachowaj to dla siebie, możesz mu ode mnie powiedzieć że ma nie po kolei w głowie.
moglas go zjechac, dzieckiem juz nie jestes.
a on pewnie nie mial nigdy dziewczyny i jest spragniony poznawania kobiecego ciala, haha. ale chyba tez troche uposledzony. ; ]