Wysłany: Sro 22 Lut, 2006 20:44
giraffka - "wróc" - To ona jest żałosna...
... Uprzedzając przyszłe posty - Czemu? A bo siedzi z nim jak ta krowa na grzędzie (Czy co tam siedzi na grzędzie) - Zamiast zostawić go w cholerę, skoro taki z niego "gbur" i zły człowiek. Skoro taki zły jest (Założę się że światło w jakim został nam przedstawiony jest zniekształcony jak przez soczewkę...)... To niech go zostawi.
Na grzedzie siedzi kura ona w sumie tez jest, ale moze nie potepiajmy jej tak strasznie, w koncu zakochani sa slepi i w ogole.. chlopak tez zalosny jest i koniec.
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Wysłany: Czw 23 Lut, 2006 15:53
"Dziwicie się jej?? Widocznie nie wiecie jaki to trudny wybór wybrać między miłością a rozumem....." Khe khe, i wyszło że to Ja małe i niedoświadczone dziecko jestem co nic o życiu nie wie, tylko dlatego że powiedziałem coś co nie pasuje do zdania pani Anety...
Tak, dziwię się jej - Bo po kiego grzyba ta cała draka? "Miłość" - Fajne słówko, no nie? Szczególnie wypowiadane przez najomą, a nie samą zainteresowaną...