Wysłany: Czw 02 Mar, 2006 20:45 Hmm. Czy one mają racje ?
Podobam się strasznie takiemu jednemu chlopakowi z mojej szkoly on tez mi sie podoba tylko ze jest odemnie nizszy czy to bardzo przyszkadza odpowiedzcie mi prosze to dlamnie wazne i to bardzo bo ja go kocham ale moje kolezaki mowia zebym sie z nim nie zadawala be z nizszym to nie. prosze o pomoc
Jak jasna cholera
Nie rozumiem jak mozna uskuteczniac takie kretynskie poglady. "nie rozmawiaj z nim bo jest nizszy"... Jesli juz z kims nie powinnas rozmawiac, to z tymi idiotkami.
_________________ "You really get a bang out of this big-time gangster act, don't you?"
Witam.. (:
No wiesz.. ;Pp Ja tez mam podobny problem (: I wiesz co Ci powiem.?! ZASTANÓW SIĘ ! Jeśli go naprawdę kochasz, to powinny Cię wogóle nie obchodzić głupie 'rady' Twoich koleżanek.. Czy to ważne, kto ma ile wzrostu ?! Kto ile waży ?! Jaki ma rozmiar buta..?! Chyba liczy się tylko to, co do siebie czujecie.. Przynajmniej takie jest moje zdanie. A jeśli doświadczałabyś z tego powodu uszczypliwych uwag, to właśnie wtedy powinnaś częściej i więcej się z nim pokazywać ! Zrobić na złość tym nie dojrzałym osobnikom..! Jeśli naprawdę się kochacie, to NIC, absolutnie NIC nie powinno Wam stanąć na drodze do szczęścia.. (:
Pozdrawiam i życze powodzenia ;*
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
Wysłany: Pią 03 Mar, 2006 15:55
"kochała" Nie no dobry żart <spada z krzesła> - On jej się podoba i ona chce z nim "nawiązać" kontakt bliższy niż ten wzrokowy - więc o kochaniu nie chrzańcie O_o
... Boże... Nie znasz go to co możesz o nim powiedzieć? I jakie może mieć znaczenie wzrost? No, chyba że dzielą was "dwie głowy" - To wtedy będzie musiał mieć stołek, a i w łóżku za wygodnie wam nie będzie...
Wysłany: Sob 04 Mar, 2006 14:01
Tak, to jest moda - bo skoro ludzie się wstydzą, kiedy chłopak jest niższy od dziewczyny, to znaczy że społeczeństwo wywiera wpływ na ludzi, żeby chłopak był wyższy.