| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Mam problem
Autor Wiadomość
czarny90 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 05 Mar, 2006 19:51   Mam problem Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sprawa wyglada tak : jest dziewczyna ktora jest pierwsza dziewczyna na ktorej mi zalezy. Ona chodzila z chlopakiem ale ze soba zerwali wtedy myslalem ze mam jakies szansce. Poczekalem kilka dni zeby sie "odkochala" w nim. Wczoraj widzialem ich znowu ze soba ale nie sa podobno ze soba. wiem ze sie jeszcze kochaja ale znowu podkreslam podono ze soba jednak nie chodza. Co ja mam robic ? im czesciej ja widze tym bardziej wydaje mi sie ze mi na niej zalezy.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Nie 05 Mar, 2006 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znacie się?? Ja tam ekspertem nie jestem bo w końcu płeć przeciwna ale poporstu pokaż jej ze Ci zależy zdobadź jej nr gg,mail cokolwiek dotrzej do nie i się pokażRazz
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 05 Mar, 2006 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chodza, niechodza, kochaja, niekochaja, odkochiwuja w kilka dni... poczekaj sobie jescze pare lat na takie rzeczy.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Mar, 2006 22:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty - Nie zaczynajmy znowu rozmowy w stylu "Kiedy zacząć"...

czarny - No właśnie, a ona to cię zna chociaż?
Powrót do góry
frencz Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 06 Mar, 2006 06:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co mozesz zrobic skoro jest w nim zakochana? widocznie odkochanie sie nie udałoSmile

Numer Gadu-Gadu
1735338

PostWysłany: Pon 06 Mar, 2006 15:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znamy sie i to bardzo dobrze.

a rozmawialem z jej chlopakiem to mowil ze jednak nie sa ze soba
Powrót do góry
Aneta65 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 06 Mar, 2006 17:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem jeśli sytuacja jest taka nie powinieneś narazie wkraczać w jej życie uczuciowe....niech dziewczyna najpierw zdecyduje czego naprawde chce...zdaje mi się ze nawet jesli by mi na kimś bardzo zależało nei potraflabym rozbić zwiazku tej osoby, zresztą takim postępowaniem możemy doprowadzić do tego że nasz obiekt westchnień nas znienawidzi..a przeciez nie o to chodzi...moja kumpela jest w podobnej sytuacji a raczej była i zawsze jej odradzałam wszelkie ingerencje....no ale ona nie chce słuchac i boje się ze to się źle skonczy......no ale niech sama decyduje i ty też sam decyduj...powiedzmy ze wiem jak to jest jak ktoś sie wtraca do związku-nic fajnego
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Mar, 2006 18:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pocałuj Ja na dzień-dobry - Będzie twoja O_o...

... Nie rozumiem sytuacji - skoro nie są razem to w pysk jej byłemu, jej maczugą w łeb i do jaskini...
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 06 Mar, 2006 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aneta65 napisał/a:
Moim zdaniem jeśli sytuacja jest taka nie powinieneś narazie wkraczać w jej życie uczuciowe....niech dziewczyna najpierw zdecyduje czego naprawde chce...zdaje mi się ze nawet jesli by mi na kimś bardzo zależało nei potraflabym rozbić zwiazku tej osoby, zresztą takim postępowaniem możemy doprowadzić do tego że nasz obiekt westchnień nas znienawidzi..a przeciez nie o to chodzi...moja kumpela jest w podobnej sytuacji a raczej była i zawsze jej odradzałam wszelkie ingerencje....no ale ona nie chce słuchac i boje się ze to się źle skonczy......no ale niech sama decyduje i ty też sam decyduj...powiedzmy ze wiem jak to jest jak ktoś sie wtraca do związku-nic fajnego

Dzieki chyba masz racje.

Cytat:
Pocałuj Ja na dzień-dobry - Będzie twoja O_o...

Dostaje ode mnie buziaka na dzien dobry i a dowidzenia Razz[/quote]
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Mar, 2006 22:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eeee... Nie takiego buziaka - Takiego soczystego, włóż jej język w usta, śliń się jak małpa i tak dalej - wtedy będzie twoja ; )
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu