wg. mnie jest niezły fabuła zaskakuje, nie jest liniowa czasami w filmach jest tak że można przewidzieć kolejne ruchy bohaterów(etc.fabuły) w LOST nie często tak jest żeby fabuła była do bólu liniowa każdy odcinek cieszy w pierwszy władowano sporo kasy, i wcale się im nie dziwie trzeba zrobić wrazenie by potem oglądac dalej, niezły wstęp :}
dla ludzi chcących zgłębić sie w dalsze odcinki polecam strone : www.torrentspy.com
Dziś jest już tam nowy odcinek (epizod 16) zaś 29 marca będzie 17
_________________ >: 4 8 15 16 23 42 LOST Fan
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 12:05
obejzalem na razie polowe 1 sezonu i niewiele wiadomo, ale podoba mi sie, takie glupotki do odpoczynku
oczywiscie, ze widzialem lepszy serial/film ; )
czarli robi dobre wrazenie, bo gra na basie
; )
wczoraj oglądałem 17 odcinek i to był wyje*any odcinek! zdradziłbym spojely(aż mnie kusi) ale zapsułbym tylko smaka niektórym z was.Jeno ciekawi mnie co dzieje się z michaelem...ostatnio go wogóle nie pokazują, ja już czekam na 5 kwietnia ...no 6 bo zawsze o 1 dzionek później się pojawia odcinek na necie
Od 11 lutego 3. sezon będzie leciał na AXN. 7 lutego w USA wyemitują 7. odcinek serii, pewnie 8 lutego będzie na torrentach.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Niektórzy wolą lektora. Poza tym, nie od czwartku, a od środy. W czwartki na torrentach jest.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
—Michael Shermer