| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
ORANŻADKA W NOSIE???
Autor Wiadomość
PYTAJĄCA
Gość
PostWysłany: Sro 09 Kwi, 2003 16:24   ORANŻADKA W NOSIE???

Czy istnieje jakies niebespieczenstwo jezeli ktos oranżadkę z cukierków (ZOZOLE) bedzie wciagał do nosa??? WIEM ZE TO GLUPIE PYTANIE ALE CHCE WIEDZIEC
Przejdź na dół
Riki
Gość
PostWysłany: Sro 09 Kwi, 2003 19:59   HAHA!!

Siema biggrin Wiesz co moim zdaniem to nie jest szkodliwe ale osobie która tak robi coś musiało z pewnością zaszkodzić!! Wink
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 00:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz - tak nas zbudowano, że oranżadki przeznaczone są do innego otworu Wink. Chyba, że ktoś lubi mieć jakiś proch w płucach, ale tego nie polecam nikomu.

Ale pokrętna odpowiedź Wink.

Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 12:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To napewno nie jest zbyt mile uczucie Laughing

Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 13:47   

Przecież oranżada z zozoli jest nasmaczniejsza Smile Myślę, że to by nie zaszkodziło, ale przyjemne by to nie było.
Powrót do góry
magda_ns
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 14:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja o tym czytałam i to uszkadza naszą śluzówke. Więc powiem TO JEST SZKODLIWE!!!Też tak robiłam przyznaje sie Very Happy ale teraz nie robie
i wam tez nie radze

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 16:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z magdzior ze to niszczy slózówke nosa...wszytko co sie wciąga nosem (oprócz powietrza rzezc jasna ;]) niszczy ślózówke...wiec nie radze tak robić!!! a pozatym w tym nie ma nic przyjemnego!!

Numer Gadu-Gadu
730730
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 17:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale po co wsypywać sobie oranżadke do nosa. Co chcesz sie bawić w cpunke albo w takich co tabake wąchają. Taka oranżadka wsypywana do nosa bardzo szkodzi śluzówce nosowej więc nieradze robic takich wyczynów bo można sobie fatalnie pogorszyć stan zdrowia Wink

Numer ICQ
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 21:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a teraz sie przyznac kto wachal cos w swoim zyciu? klej, tabake:P czy co:D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 21:15   

Ja sobie wkładam podłużne, cienkie rzeczy do nosa i delikatnie łaskocze, żeby kochnąć. Wiem, że nie powinnam, ale ja tak lubię...
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

buehahahahahaha... dobre... a wiesz ze to dobry sposob, mzoe mnie nauczysz;) a ja keidys wachalam tabake, bo moj brat przywiozl kilka podeleczek z angli i mi wpierw dal i powiedzial ze to takie lekarstwo na katar i to tak fjanie si epo tym kichalo i potem jeszcze mu ze dwarazy podebralam, ale sie oduczylam:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 13:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nene napisał/a:
Ja sobie wkładam podłużne, cienkie rzeczy do nosa i delikatnie łaskocze, żeby kochnąć. Wiem, że nie powinnam, ale ja tak lubię...

JA tez tak kiedys robilam ale teraz juz nie robie ;]

Numer Gadu-Gadu
730730
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 13:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A mój kolega wziął krede i potem ja starł i został proszek. Potem z koleżanką brali ten proszek i wciągali a potem kichali. Confused

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 13:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie nie wciągajcie żadnych proszków do nosa bo to jest szkodliwe !!!!! niszczy bardzo ślózówke nosa!! jeżeli już tak lubicie kichać to sobie połaskoczcie nos piórkiem!! ;] a to daje efekty Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja przyznam się do tego ze również bralam do nosa oranżadke z zozoli...i to z ta dziewczyną która to napisała Razz U nas zaczęli robić to chlopacy wmawiali nam że to kokaina no to mys spróbowałyśmy....ale było śmiesznie jak zorientowałyśmy się ze to nie był żaden narkotyk tylko proszek z cukierków (muszę powiedzeć że było to fajne bo tak łaskotalo)!! Później już każdy próbował. Wąchałam też przez pare dni tabake...pewnien Daniel z naszej klasy przynosił prawie codziennie i każdemu dawał (nawet pani z geografi) najczęściej wąchalismy ją na lekcji plastyki i właśnie geografi. Nie robie juz tego ponieważ pewnego dnia bardzo chciało mi sie po niej wymiotować bleeee.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu