Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 10:03
No pewnie ze gorą Ja gorą Noo <rotfl>
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 12:05
no bo jakby były na dole to by sie połamały...tzn cos jak efekt walca
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 14:01
Nie chce mi się czytać całego forum, dlatego poruszę spowrotem temat o rozmiarach. Kinga podała, że w talii ma 52 cm. To troszkę niemożliwe, bo ja sama mam 63, jestem chuda, no może nie aż tak bardzo. Moje wymiary przy wzroście 150, to 76/63/76. Powiedzcie mi, czy ja zaliczam się do jakichś szkieletów?
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 14:08
uwierz mi ze jest mozliwe.. kinga jest chudzielcem no a ty raczej jestes w normalnie .. niby idealnie jest 60 w tali, i to przy wyzszym wzroscie wiec jak jestes niska to jest oki..
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 14:57
Ale za to ręce mam chude, z nogami robi się coraz lepiej, nie są już takie chude, jak wcześniej
Ja mało nie jem, dużo nie jem, jem tyle, ile mi potrzeba, znowóż nie tak mało, jest w normie, ale widocznie mam taką przemianę materii, a kiedyś to zależało od tego ile jem, bo wyglądałam okropnie...
Gdybym dziś tak wyglądała, to ubrania wisiałyby na mnie, jak na wieszaku 8|
Miałam gdzieś z 6 lat... Ale im starsza, tym grubsza, mieszczę się w normie.
Byłam strasznym chudzielcem. Ręce jak patyki, a nogi jeszcze gorsze... Ze mnie był straszny szkieletor...
Ale jak do wzrostu 150 cm, to powinnam ważyć conajmniej 40 kg, a ważę... 5 kg mniej
Wkońcu te pare kilo robi wielką różnicę
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 15:12
nabierasz kobiecych ksztaltow:D
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 15:32
Może i tak Ty uważasz, choć nawet nie widziałaś, ale oceniasz po wymiarach. Szczerze powiem, że biodra mi się zaokrągliły (do rodzenia, ha, ha ale... to też do tego, a do czego! ). Mam nadzieję, że będzie ze mnie jakaś kobitka ze wzrostem 150... Nawet nie wiem czy tyle mam, czy przypadkiem trochę mniej...
Kurdupelek jestem