Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 22 Wrz, 2005 15:54
kradziejka napisał/a:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Nie chce tu prowokowac ani nic..
Ale powiem wam ze kobieta naprawde ladnie wyglada z obroza ;] Albo czyms w tym guscie.
przypomniałes mi coś - kiedyś szłam ulicą i widzialam mega mroczną gothkę z obrożą z ćwiekami na szyi a do niej przyczepiony łańcuch taki dość długi [ z 1,5 metra] którego końcówkę jak psią smycz trzymał jej chłopak mega mroczny goth [ w sensie ze ubrani na czarno latem w glanach oczywiście maximum zasznurowanych i gotyckich takich rzeczach, tzn rękawy wydłużane, prosta długa suknia u niej itp]
Chciałąbym to zobaczyc : o
Martula zawsze mozesz sobie kupic plasty(i?)kowe heh
cena zazwyczaj odnosi sie do jakosci produktu a raczej powinna ... czasmai odnosi sie jedynie do em ... popularnosci firmy która ów produkt wyprodukowała ( produkt produkowała :/ ) nyom
Nie chce tu prowokowac ani nic..
Ale powiem wam ze kobieta naprawde ladnie wyglada z obroza ;] Albo czyms w tym guscie.
przypomniałes mi coś - kiedyś szłam ulicą i widzialam mega mroczną gothkę z obrożą z ćwiekami na szyi a do niej przyczepiony łańcuch taki dość długi [ z 1,5 metra] którego końcówkę jak psią smycz trzymał jej chłopak mega mroczny goth [ w sensie ze ubrani na czarno latem w glanach oczywiście maximum zasznurowanych i gotyckich takich rzeczach, tzn rękawy wydłużane, prosta długa suknia u niej itp]
Chciałąbym to zobaczyc : o
Martula zawsze mozesz sobie kupic plasty(i?)kowe heh
cena zazwyczaj odnosi sie do jakosci produktu a raczej powinna ... czasmai odnosi sie jedynie do em ... popularnosci firmy która ów produkt wyprodukowała ( produkt produkowała :/ ) nyom
Wole nie być taka jak Klaudia z mojej klasy :/ Ma takie kwiatki niebieskie plastikowe Ble
U nas w Championie genialne(jak to ja określam)Kolczki megaaaa długie wiszące...
ALe takich sobie nie kupie bo dyryk mnie zwrzeszczy że mam za długie kolczyki :/
Do wszystkiego z umiarem kradziejko.
Ale ten lancuch do obrozy przyznam ze praktyczne.
Weś mnie nie stresuj xD
Mój kumpel sobie zrobił obrożę z kartki znaczy się z okładki od zeszytu i kazał się prowadzać na spacerki Kocham takie zachowanie xD xP
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Czw 22 Wrz, 2005 22:03
Martula napisał/a:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Do wszystkiego z umiarem kradziejko.
Ale ten lancuch do obrozy przyznam ze praktyczne.
Weś mnie nie stresuj xD
Mój kumpel sobie zrobił obrożę z kartki znaczy się z okładki od zeszytu i kazał się prowadzać na spacerki Kocham takie zachowanie xD xP
omg... obroża z okładki od zeszytu? ;oooooooo <rotfl> co w tym jest takiego podniecającego?