Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 13:04
wracajac do tematu ; > i niby do 'malych' paznokci po pomalowaniu czarnym czy ciemnym lakierem
poprostu to trzeba umiec robic
aby nie wydawały się krótsze, tylko jeszcze dłuższe nalezy nie malowac ich do końca po bokach (przy skórze) tylko zostawić taki ledwo widoczny cienki pasek niezamalowany
paznokcie wydaja się wtedy dłuższe
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 13:19
Miracle napisał/a:
Stokrotka napisał/a:
Akacja12 napisał/a:
A ja zawsze nosze krótkie bardzo bo gram na wiolonczeli i już mi w naług weszło a żeby malować to nie maluje bo nie czuje potrzeby. Może kiedyś
No ja też zawsze mam krótkie bo uprawiam kilka sportów gdzie poprostu nie można mieć długich...
Bardzo chce mieć długie zadbane paznokcie ale u mnie sie tak nie da =/
Może coś wykombinuje w wakacje
Moze wykombinujesz tipsy? watpie..
Fajnie że mamuśka się zgodzi na tipsy - po mojej śmierci
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 13:26
no tak logiczne ze lepiej wyglądają długie
ale to dla tych którzy nie mają długich a chcą pomalować na ciemno
;] no
sama dzisiaj mam na czarno (i to wszystkie 20 )
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 14:06
a ja nie lubie na stopkach malowac.. mam krociotkie pazurki i ciezko sie je maluje i nie wygladaja zbyt ciekawie.. wiec jak wkladam np japonki to tylko przezroczystym lakierem i ladnie je obciac i spilowac i jest git
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 14:38
Na poczatku myslalam ze chodzi o takie pazurki jak wlosy postopniowane:D to by fajnie wygladalo
A jesli chodzi o takie paznokcie pomalowane to hm.. zalezy dla kogo ale mysle ze ladniej jest jak sie porobi na bialo paznokcie a na to czarnym jakies wzorki.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 17:27
miziu ziuziu puci puci mimiziuziii kocham czarne pazury =D sama se malowalam na ten kolorek ^^'
Powracając do głównego założenia tematu: Czarne paznokcie? Tak, nawet bardzo tak. Ale nie na moich dłoniach. Nie mogę mieć długich paznokci bo i tak na gitarze je łamię a czarny lakier wygląda ładnie tylko przy długich pazurkach. Pozostaje mi więc malować na jasno moje chłopięce pazurki albo nie malować ich w cale. I stosuję to drugie. ; p