Hej Mam pewien problem i mam nadzieje że jakos mi pomożecie.Na sutkach mam takie dziwne białe pryszcze(no może to nie wygląda jak normalny pryszcz ale taki syfek)Jush mam pare lat takie coś i nie wiem co mam zrobić Próbowałam to wycisnąc, wychodziło cos ale dalej zostało prosze pomóżcie
Po pierwsze nie JuSh tylko już - pisz po Polsku
Po drugie nie wyciskać nie wolno żadnych wyprysków bo to tylko pogarsza sprawę
Po trzecie jak to naprawdę źle wygląda a masz to tak długo(czemu się wcześniej tym nie interesowałaś?) to zalecam iść do dermatologa(?? A może do ginekologa, nie wiem w końcu jest to tam gdzie jest , ale ja mimo wszystko poszedł bym do dermatologa )
_________________ "Kiedy jest Ci tak źle, że już gorzej być nie może, zacznij się walić kijem po nodze. Kiedy przestaniesz, od razu poczujesz się lepiej." - Forest Gump
Byłam już u dermatologa:)Dała mi jakąś maść na to ale mi powiedziała że to nie jest normalne:/Możliwe że sporo dziewczyn to ma ale poprostu sie tym nie interesują:)Pozdrawiam