| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Pierwsza dziewczyna XD
Autor Wiadomość
Malutka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 01 Maj, 2006 08:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Taak...zrób tak:idz z nią do łóżka,nie używaj zabezpieczeń(wtedy,to bedziesz super męski),potem ją zostaw...a za parę miesięcy będziesz się mógł pochwalić przed,jak to nazwałeś"prawdziwym towarem"...dzidziusiem...Nie wiesz,ile kobiet leci na tzw.tatusiów? Confused ...Radze Ci...lepiej idź pograć w piłkę,a całowanie itp.zostaw sobie na później...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7332975
weroskaaa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pon 01 Maj, 2006 14:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poprostu powiedz jej, że nie możesz być z nią bo podoba ci się inna Smile Razz

pozdrawiam :p

PostWysłany: Nie 07 Maj, 2006 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wole na razie z nia pochodzic troche, a jak sie odwaze podejsc do innej to wtedy ja rzuce, albo poczekam za mnie sama rzuci, dzieks za rady Laughing
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 07 Maj, 2006 22:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kochanie, gdybym była niemiła powiedziałabym ze skur**** z ciebie...ale na forum nie można się obrażać, wię muszę zrezygnowac z tej przyjemności... moge za to owiedzieć, że uważam, iż zachowujesz się jak gówniarz...po prostu. Ah... tak to jest- zaniedługo przedszkolaki będa z sobą sypiać.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Maj, 2006 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Blanka - I naprawdę uważasz że on to pisze na powaznie? Toż to jawna prowokacja, to chyba widać O_o

konan - do łóżka, do łóżka ją! Potem rzucaj ile chcesz!
Powrót do góry
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 08 Maj, 2006 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dżizys , następny. Wszyscy 14-15 latkowie są tacy sami. Zero uczuć , ważne żeby laskę przelecieć , bo wstyd być prawiczkiem , kiedy koledzy są już po , no nie?

Nie ma próbnego sexu! Jakkolwiek go nazwiesz , to i tak będzie ten pierwszy raz , który zostanie Ci w pamięci na zawsze! Jak chcesz go zapamiętać? Że spędziłeś go z głupoty z niekochaną przez Ciebie dziewczyną , bo chciałeś sobie popróbować? A nie lepiej by było gdybyś trochę zaczekał i przeżył ten moment z ukochaną we właściwym miejscu i właściwym czasie z pełną świadomością tego co robisz ? Który scenariusz Ci się bardziej podoba?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
Kubek Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 08 Maj, 2006 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie wiek 15 lat nie jest dobrym wiekiem na zaczęcie współżycia.Więc lepiej w ogóle dać sobie na razie spokój.
Powrót do góry
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 11:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie.. on sobie tu robi jakies ze tak powiem jaja a wy w to wierzycie? on chce tylko zobaczyć co wy napiszecie. Ja mam 16 lat. mam tez paru qmpli w jego wieku i nie są aż tak beznadziejni .. i nie chce mi sie wierzyć żeby któryś z nich miał tok rozumowania podobny do konana. piszecie że jeśli on jej nie kocha to nie ma iść z nią do łóżka. Czy w wieku 15 lat można się zakochać? Są różne przypadki ale jednak wydaję mi się że nie... można sie tylko zauroczyć ... jesli chlopak pisze ze on nie wie czy ja kocha ale chce isc z nia do łóżka zobaczyć jak to bedzie, to moim zdaniem wogole jeszcze nie dorósł to "posiadania" dziewczyny a tymbardziej do współżycia. PzDr!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 16:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mozna sie zakochać. A wg Ciebie jaki konkretnie wiek jest odpowiedni na zakochanie sie by nie być wyśmianym? Eh ludzie...'Nie moge sie zakochać w Tobie bo mam 15 lat!'

No niektórzy, tacy jak konan są mniej rozwinieci w tym wieku...a inni bardziej.

Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 17:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ej wiecie co... mam 15 lat...to za mało żeby się zakochać...jestem przecież szczeniakiem, nie dorosłam do tego, to tylko hormony...

Ej ale wiecie za 40 lat będę mieć 55... i będę za stara na Miłość, już przecież nie wypada bawić się w te podchody... te może wyliczycie jeszcze:

-się zakochać- 22-30 lat
-zacząć współżyć- 20 lat
-pierwszy pocałunek- 17 lat
-złapać kogoś za rękę 15 lat
-lepić wspólnie bałwana do 20 lat
- przytulić od 12 lat
-uśmiechnąć się do kogoś od 12 lat

...... po prostu bez komentarza...

Numer Gadu-Gadu
7399523
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 18:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie, nie...ja proponuje pierwszy pocałunek od lat 18...w koncu bedziemy pełnoletnie

girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm .. moze wy uważacie że współżycie w wieku 15 lat można nazwać miłościa .. ale ja nie .. ;] PzDr!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A co ma seks do miłości?
Powrót do góry
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri , już chyba tylko starsze pokolenie widziało coś wspólnego między miłością a seksem , ale jak tak obserwuję otoczenie to to powoli zanika Confused

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie mowie o seksie...
sama wyraznie napisałas ze nie wyobrazasz sobie ze mozna sie zakochac w wieku 15 lat
zakochać sie = seks ?

Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu