| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Problem z trądzikiem na plecach :(
Autor Wiadomość
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Wto 16 Maj, 2006 13:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Magda1234, może faktycznie to od czekolady, bo ostatnio to mój lek na stres i troche z nią przesadzam Wink

Nasty girl, jestem zadowolona z tego ,że działam Razz Mimo, że efekty widać dopiero po 2-3 tygodniach to czuję się tak jakby to cholerstwo już ze mnie powoli schodziło Smile Entuzjazm zaślepił mi oczy Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
magda1234 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 16 Maj, 2006 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja polecam maseczki z dermiki.Pytajcie o maseczki oczyszczające
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sro 17 Maj, 2006 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie przejmuj sie kochana.... mi ni dawno pojawil sie ten problem.. poszlam na poczatku maja sama do dermatologa.. Wzielam ksiazeczke taką białą i książeczkę ubezpieczeniową... nie poszlam do szpitala ( tak jak radzila mi kolezanka bo sama byla tez ) tylko poszlam do przychodni. Przypisala mi 2 maście BENZACNE kosztuje ok 8zl i jest bez recepty oraz KLINDACIN i to kosztuje 20 pare zlotych. Minely juz ponad 2 tygodnie i juz widze efekty ;] .. idź nie bój sie wszystko będzie spoko ;*

Numer Gadu-Gadu
9145823
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 17 Maj, 2006 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy powiedzialam chodz slowo o cenie? to jest po prostu najzwyklejszy przyklad oddzialowywania reklam, czlowiek wierzy ze cos jest skuteczne i nawet jak nie dziala albo jescze nie zaczal dzialac to oni widza efekty. jest tak bardzo czesto, robiono kiedys jakies badania testowali jakies srodki bodajze na odchudzanie. czesci dawali te prawdziwe leki, czesci jakies witaminy? po skonczeniu badan okazalo sie ze wszyscy sa zadowoleni, czuja sie chudsi i wierza w ten lek. tak samo z kosmetykami, nie widac efektu po 1 uzyciu, ale ty uwazasz ze jest skuteczny. absurd.
Powrót do góry
magda1234 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 17 Maj, 2006 21:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
czy powiedzialam chodz slowo o cenie? to jest po prostu najzwyklejszy przyklad oddzialowywania reklam, czlowiek wierzy ze cos jest skuteczne i nawet jak nie dziala albo jescze nie zaczal dzialac to oni widza efekty. jest tak bardzo czesto, robiono kiedys jakies badania testowali jakies srodki bodajze na odchudzanie. czesci dawali te prawdziwe leki, czesci jakies witaminy? po skonczeniu badan okazalo sie ze wszyscy sa zadowoleni, czuja sie chudsi i wierza w ten lek. tak samo z kosmetykami, nie widac efektu po 1 uzyciu, ale ty uwazasz ze jest skuteczny. absurd.
Zgadzam się z TobąWink))Taka jest prawda wystarczy że produkt jest dobrze reklamowany.A nawet niektórych cena zachęca.I jeżeli jest drogi niektórzy myślą że odrazu efekty widać.Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 18 Maj, 2006 17:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
po skonczeniu badan okazalo sie ze wszyscy sa zadowoleni, czuja sie chudsi i wierza w ten lek

Efekt placebo jest dość dobrze znany i udokumentowany. Żeby było smieszniej, to takie fałszywe środki typu woda z cukrem czasem naprawdę działają na rózne dolegliwości. Niektórzy twierdzą, ze cała homeopatia opiera się własnie na placebo. Cóż, ciekawe rzeczy może nam wmówic własny umysł.

kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Nie 21 Maj, 2006 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taa oczywiście... ja sobie zmyślam... czysta wyobraźnia Confused Moja mama patrzyła i też widzi efekty.. to nasty_girl uważasz ze nam tylko sie zdaje? To że podałam cene nie oznacza że odrazu nie ma w ogóle efektów ;/

Numer Gadu-Gadu
9145823
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 22 Maj, 2006 19:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Faktycznie , stosuję go już od tygodnia i jest DUŻA poprawa w porównaniu do masakry przed stosowaniem Wink Mam pytanie, przez ile godzin trzeba mieć na sobie ten preparat w ciagu dnia. Ja mam taką sytuację , że często myję twarz w ciągu dnia i smaruję się żelem wieczorem, zmywam rano. Czy to wystarczy do uzyskania pełnego efektu?

P.S. Pytanie trochę nie na temat : jaką częścią mowy jest słowo "wielu" , a w wyrazie "przyjaciółmi" końcówką jest "i" czy "mi". Przepraszam , że tak off-topuję, ale nie chce mi się rozdrabniać Wink

Numer Gadu-Gadu
8732892
Dandżer Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 22 Maj, 2006 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepsze są leki homepatyczne
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 22 Maj, 2006 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepszy sposób na trądzik = Polać plecy benzyną i zapalić zapałkę ... Twisted Evil

Numer Gadu-Gadu
8732892
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 23 Maj, 2006 09:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gdulcia napisał/a:
Najlepszy sposób na trądzik = Polać plecy benzyną i zapalić zapałkę ... Twisted Evil
wg. mnie lepsza by była nitrogliceryna
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 23 Maj, 2006 16:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobra, niech ci bedzie wierz ze jestes piekniejsza bo raz przetarlas, nasmarowalas, umylas czy co tam zrobilas twarz jakims srodkiem...
glupota i naiwnosc niektorych powala na kolana.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 23 Maj, 2006 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nasty_girl, bez nerwów kobieto Wink To że ktos jest głupi i naiwny Razz , nie znaczy, że trzeba rzucić się na niego, obedrzeć ze skóry i pogryźć Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
8732892
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 23 Maj, 2006 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gdulcia napisał/a:
Nasty_girl, bez nerwów kobieto Wink To że ktos jest głupi i naiwny Razz , nie znaczy, że trzeba rzucić się na niego, obedrzeć ze skóry i pogryźć Rolling Eyes
I się podpalić? w polsce jest (ograniczona) wolność słowa !
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 14:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pytanko. Moje blizny po trądziku nie są wklęsłe, tylko "kolorystyczne", wyglądem przypominają piegi. Czy mogę je zatuszować samoopalaczem?

Numer Gadu-Gadu
8732892
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu