Wysłany: Sob 16 Sie, 2003 21:40 Jak mu powiedziec!!!!!!!!!??????????
Ejjo!! moj problem jest glupszy od wszystkich glupich problemów. po prostu wydaje mi sie ze w koncu pokochalam mojego chlopaka a nie wiem jak mu o tym powiedziec. mam 17 lat i takie problemy powinnam rozwiazywac sama ale ja serio nie wiem jak to zrobic. boje sie ze wezmie mnie za glupia bo ciagle mi powtarza ze dla niego po tak krotkim czasie jeszczenie moze byc milosci ;( ale ja wlasnie to czuje. ja to wiem!!!!!! jak mu powiedziec?? jak zaczac rozmowe?? co zrobic jezeli on mnie wysmieje?? czy ja jestejm glupia?? czy ten problem nie jest problemem?? blagam pomozcie!!!!!
Mandarynka Gość
Wysłany: Nie 17 Sie, 2003 11:13
to on nie wie ze ty go kochasz ?? jesli tak to troche dziwne jezeli chodzicie ze soba odpowiedz mi na to a sprobuje ci pomoz
Dziwny ten problem, który według mnie nie jest problemem, a więc problemem jest problem problemowego zachowania się nadawcy tej wiadomości!
Jeśli ze sobą chodzicie, powinien być tego powód, a więc miłość!
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
jezeli czujez ze to milosc to mu powiedz. nie ma sensu tego ukrywac. ale nie zgadzam sie z tym co napiami moi poprzednicy. jezeli sie z kims chodzi to nie z powodu milosci. moze pozniej tak ale nie od razu. bprzeciez aby kogos pokochac trzeba go dobrze poznac. mysle ze chlopak loli ma racje mowiac ze to jeszcze dla niego za wczesnie zeby mogl cokolwiek powiedziec! zgadzam sie nim. zastanowcie sie wszyscy nad pojeciem MILOSC bo widze ze nie wszyscy wiedza co to jest!!!
powodzenia w zastanawianiu