| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak mu powiedziec!!!!!!!!!??????????
Autor Wiadomość
LoLa
Gość
PostWysłany: Sob 16 Sie, 2003 21:40   Jak mu powiedziec!!!!!!!!!??????????

Ejjo!! moj problem jest glupszy od wszystkich glupich problemów. po prostu wydaje mi sie ze w koncu pokochalam mojego chlopaka a nie wiem jak mu o tym powiedziec. mam 17 lat i takie problemy powinnam rozwiazywac sama ale ja serio nie wiem jak to zrobic. boje sie ze wezmie mnie za glupia bo ciagle mi powtarza ze dla niego po tak krotkim czasie jeszczenie moze byc milosci ;( ale ja wlasnie to czuje. ja to wiem!!!!!! jak mu powiedziec?? jak zaczac rozmowe?? co zrobic jezeli on mnie wysmieje?? czy ja jestejm glupia?? czy ten problem nie jest problemem?? blagam pomozcie!!!!!
Przejdź na dół
Mandarynka
Gość
PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 11:13   

to on nie wie ze ty go kochasz ?? jesli tak to troche dziwne jezeli chodzicie ze soba odpowiedz mi na to a sprobuje ci pomoz
Powrót do góry
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 22:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziwny ten problem, który według mnie nie jest problemem, a więc problemem jest problem problemowego zachowania się nadawcy tej wiadomości!
Jeśli ze sobą chodzicie, powinien być tego powód, a więc miłość!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 21:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

powiedz mu poprostu moim zdaniem latwiej jest powiedziec facetowi ze go sie kocha niz odwrotnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 13:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gladiatorpl ma rację!!! Po prostu, gdy się spotkacie, powiedz mu: Kocham Cię, i tego powienno wystarczyć.
Powodzenia!!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2003 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower jezeli czujez ze to milosc to mu powiedz. nie ma sensu tego ukrywac. ale nie zgadzam sie z tym co napiami moi poprzednicy. jezeli sie z kims chodzi to nie z powodu milosci. moze pozniej tak ale nie od razu. bprzeciez aby kogos pokochac trzeba go dobrze poznac. mysle ze chlopak loli ma racje mowiac ze to jeszcze dla niego za wczesnie zeby mogl cokolwiek powiedziec! zgadzam sie nim. zastanowcie sie wszyscy nad pojeciem MILOSC bo widze ze nie wszyscy wiedza co to jest!!! Flower
powodzenia w zastanawianiu

Odpowiedz do tematu