| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przerabianie jeansów
Autor Wiadomość
Kamikaze Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 19:18   Przerabianie jeansów Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej! Macie jakieś pomysły na przerobienie jeansów?
Mam dwie pary, które chcę wykorzystać biggrin
Jedne mają na tyłku dziurę bo się przetarły przy prawej kieszeni(kieszeń jest zapinana na guzik) i chciałabym troche punkowo to zrobić ;D Macie jakieś pomysły? aaa i jak ktoś ma doświadczenie w robieniu przetarć to jak najlepiej je zrobić? ;D Piszcie koffani ;D
A drugie natomiast mają ciemny kolor nosiłam je ponad rok ale mimo tego wogóle prawie nie zniszczyłam i już w nich nie chodzę bo są zakrótkie i musiałabym skrócić zresztą tamte też muszę bo się przetarły strasznie na dole... Proszę napiszcie ;D
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
asiak1313 Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 26 Maj, 2006 01:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam koleżankę, która takie przetarcia (koleżanka słucha rocka) zrobiła po prostu rozcinając dzinsy nożyczkami a potem przejechała kamieniem... fajnie to wygląda, bo w niektórych miejscach nie są do końca "dziury" tylko takie pojedyńcze nitki tworzą siateczkę- jak ja to nazywam.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Maj, 2006 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też rozcinam nożycami, tyle że przetarcia robię delikatnym papierem ściernym ;> Dla efektu robię farbą olejną plamki. Czasami doszywam jakieś duperele, ale ogólnie efekt jest boski ^^
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu