Wysłany: Sro 01 Lut, 2006 13:55
POP - Wszystko co nie jest "do niczego zakwalifikowane" kwalifikuje się do muzyki popularnej. Muzyka "wyższych lotów" jest już nazywana osobno - Chociaż nie zaprzeczam, pośród POP'u znajdzie się parę ładnych utworów...
A '2 Bajki', to typowa POP balladka, o niczym ciekawym
W ogóle, teksty Dody są tak płytkie, że aż bagniste Piosenki lepiej by brzmiały, jako wersja instrumentalna.
to jest pop.. tak ja przynajmniej sądze.. i nigdy bym nie powiedziala ze to rock bo mi to raczej kojarzy sie z ciężkim brzmieniem tak jak metal już prędzej bym stwierdzila ze to dance ;]]
ps. A dla mnie piosenki DoDy sie podobają.. gdyż są spoko i w ogóle ona jako jedna z nielicznych polaków ma ładny głos
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
Stawiać Dodę ponad Depechce Mode... o_O Albo to jakaś marnych lotów prowokacja, albo naprawde nie wiem co, to się po prostu w moim pustym baniaku nie mieści. Ja jakimś wielkim fanem Depeszów nie jestem, ale bez obrazy, to chyba trzeba wcale gustu nie mieć żeby stawiać Dodę wyżej od Depeche Mode.
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 14 Cze, 2006 21:12
kasia0001 napisał/a:
to jest pop.. tak ja przynajmniej sądze.. i nigdy bym nie powiedziala ze to rock bo mi to raczej kojarzy sie z ciężkim brzmieniem tak jak metal już prędzej bym stwierdzila ze to dance ;]]
ps. A dla mnie piosenki DoDy sie podobają.. gdyż są spoko i w ogóle ona jako jedna z nielicznych polaków ma ładny głos
Nie no... dance?? Takie coś to o Danzelu mów...
A rock ma ciężkie brzmienie? Powiedziałabym prędzej, że metal... chociaż to też zależy od podgatunku metalu.
Stawiać Dodę ponad Depechce Mode... o_O Albo to jakaś marnych lotów prowokacja, albo naprawde nie wiem co, to się po prostu w moim pustym baniaku nie mieści. Ja jakimś wielkim fanem Depeszów nie jestem, ale bez obrazy, to chyba trzeba wcale gustu nie mieć żeby stawiać Dodę wyżej od Depeche Mode.
Kto stawia Dode wyżej DM??OMG...ktoś taki w ogóle jest??Nie moge powiedziec ze Doda to kompletne beztalencie bo jakistam glos ma ale Depeche Mode to prawdziwe slawy, i maja slawe ktorej Doda nigdy nie zdobędzie
_________________ I'm going nowhere...Could be, I'm already there?