Pisalem ci juz Michal o power gg i podalem stronke z downloadem ja nie mam gg power ale wiem ze jezeli ci nie dziala tamto musisz jakos wtyczke wylaczyc zeby 6.0 obslugiwalo , moje gg jest pod spodem jak nie wiesz gdzie to tam gdzie stronka itd.
Wlasnie ci pisalem ze cos musisz wylaczyc aby dzialalo power gg przy wersji 6.0 jakas wtyczke ale jaka nie wiem bo sie tym power gg nie intesuje i nie posiadam.
Jezeli power gg nie chodzi czy cos to podalem jeszcze kilka innych stronek z kturych mozna je zassac
P.S: oblukam jeszcze po necie cos o tyc wtyczkach jak znajde cos ciekawego to napisze
hyhy juz wiem jak sie nie myle musisz wtyczke URL images odlaczyc i powinno dzialac pisz w dziale przeznaczonym do tej dyskusji albo zaloz nowy post jak masz problem a nie nabiajaj swojego postu na maksa a po drugie z tamtej stronki sciagnij z tych nowych linkow powinno dzialac i nie pisz Michal juz mi tutaj wiecej nie na temat napisz to w poscie gg 6.0 jezeli chcesz zebym odpowiedzial bo tutaj juz nie bede odpisywal na tematy zw. z gg