Rób, rób Jeśli uważasz, ze do Ciebie będą pasować A co do mnie, to za te 5 meisięcy moje włosy powinny mieć zadowalającą mnie długość.
A co mi tam, wypełnię
5 godzin- będę siedział chorując przy kompie :/
5 dni- będę spędzał czas produktywnie w szkole
5 tygodni-wakacje!
5 miesiecy- nowa zawodówka, nigdzie indziej mnie nie przyjmą
5 lat- dostanę mercedesa... od Niemca do umycia
15 lat- znajdę sobie większy karton/wyższy most
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
a uargumentujesz to jakos? Wiem, niektorzy uwazaja, ze to pozerstwo-ale ja naprawde kocham reggae no i chcialem chociaz sprobowac
Niiieee o pozerwsto chodzi :< Po prostu ludzie z dredami/długimi włosami tracą urok [głownie mezczyzni]. Wiem że niektórym to pasuje i wyglądają dobrze, w to nie wątpię, ale jak dla mnie facet z długimi włosami jakkolwiek piękny by nie był jest taki nijaki ;/
Ale jak chcesz to of korz rób, może będziesz z tym wyglądał super ^^
Słupek - nie wierzę ci z tą zawodówką O_o osoba o twoim poziomie intelektualnym do zawodówki? ee.. O_o zmarnujesz sie O_o
Tremere: Słupek ironizował, o ile dobrze go zinterpretowałem :P
A co do dreadów/długich włosów. To Twój gust, nie zamierzam go zmieniać, ale czy ktoś, kto ma dready [jest takich ludize naprawde mało] jest nijaki? Moim zdaniem napewno się wyróżnia, więc jest oryginalny. W przeciwieństwie do 90% mężczyzn z łysymi pałami/włosami <3cm. :P
aha, żeby nie było, nie zależy mi wcale na wyróżnianiu się.
Słupek - nie wierzę ci z tą zawodówką O_o osoba o twoim poziomie intelektualnym do zawodówki? ee.. O_o zmarnujesz sie O_o
Po czym wnioskujesz ten mój poziom? Cytując pewną polską wokalistkę "Nawet mnie nie znasz" A może po prostu jestem leniwy i na 2 jadę?
kicp> That's the point Zdolność wyłapywania ironii zanika :/
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Po czym wnioskujesz ten mój poziom? Cytując pewną polską wokalistkę "Nawet mnie nie znasz" A może po prostu jestem leniwy i na 2 jadę?
kicp> That's the point Zdolność wyłapywania ironii zanika :/
Oceniam po tym co widzę ;]
kicp - ajj ale daj swoją fotę jak już zrobisz *_*
I co widzisz? Małpę W Europie nie jest uznawana za jakieś inteligentne zwierzę, co innego w Azji Ale nie zbaczajmy już z tematu.
—Michael Shermer
W sprawie Słupka: inteligencja to jedno, a chęci - to drugie. U nas połoa klasy ma zadatki na profesorów, ale im się poprostu nie chce I ja ich podziwiam
Co do kicp: Zrobisz co zechcesz , szczerze już wolę dredy niż długie włosy czy łysa pała. Najbardziej podobają mi się u facetów takie średniodługie włosy. Takie dłuższe kosmyki , ale nie za długie.
5 godzin- będę się szykował na imprezę
5 dni- będę opalał się leniwie w Italii
5 tygodni- zaczną się wakacje, kurde!
5 miesiecy- będę miał już raczej dready
5 lat- wyleją mnie ze studiów
15 lat- będę starym dziadem, i zacznę się poważnie zastanawiać nad samobójstwem
To nie lubisz wakacji? Jak nie to powiem ci, stary tylko jedno: jesteś dziecko inne niż wszystkie
Nie potraktuj tego jak jakies wiesz...cos, ze ja siem z ciebie wysmiewam, no co ty. Po prostu odrozniasz siem od innych i tyle.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Ja też nie znoszę wakacji Upał, skwar, poparzenia słoneczne, nudy, nic nierobienie i zażeranie się lodami No chyba, że jakaś wycieczka zagraniczna się trafi