| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Jak chłopak poprosił was o chodzenie?

Masz chłopaka?
tak
33%
 33%  [ 26 ]
nie
66%
 66%  [ 52 ]
Głosowań: 78
Wszystkich Głosów: 78

Autor Wiadomość
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 08 Maj, 2006 17:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czemu tak to odczuwacie, ale ja naprawdę nie chciałam się wywyższyć , nie jestem jakoś specjalnie dumna z moich znajomości. Nie chcę wojen z mojego powodu , więc proponuję rozejm , ok?

P.S. To , że "chłopaki" to nie błąd powiedziała nam nauczycielka ;P A poza tym , jak miałoby byc inaczej? "chłopakowie" ? Laughing

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
Kubek Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 08 Maj, 2006 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może chłopcy ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 08 Maj, 2006 17:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chłopcy są od słowa "chłopiec" , a "chłopak" to już inne słowo ;P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 08 Maj, 2006 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak samo jak niektore nauczycielki mowia rozumie, chlopcy plci meskiej albo ze zadania sa prosciejsze... i co, nie jest to blad? jest.. nauczyciel tez popelnia bledy... a niektorzy po prostu wiedza mniej niz powinni
Powrót do góry
Kamikaze Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 08 Maj, 2006 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

e wez napisz wyrazniej nasty
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Maj, 2006 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie, kocham, jak nie wiecie o czym piszecie a mimo to się wymądrzacie. Wystarczy zajrzeć do pierwszego lepszego słownika, zeby zobaczyć, że tak forma chłopaki jak i chłopacy są poprawne.

http://so.pwn.pl/slowo.php?co=ch%B3opak napisał/a:

chłopak -akiem; ci -acy, te -aki, -aków

EOT

tina151 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 31 Maj, 2006 14:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak do tej pory to miałam jednego chłopaka. Na poczatku spotykalismy sie czesto i swietnie sie dogadywalismy. Któregos dnia (pamietam ze była to sroda wieczorem) zapytał czy pujde z nim na spacer do parku. Zgodziłam sie. W pewnej chwili zblizył sie, wziął mnie za reke i spytał:" czy zostane jego dziewczyna?" Oczywiscie sie zgodziłam:D I tak to sie zaczeło. Puzniej w kazda srode pod koniec miesiaca kupował mi wielki bukiet czerwonych rózWink Ale teraz juz nie jestesmy razem, niestety....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 01 Cze, 2006 13:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tina - Skoro Ci kwiatki kupował, to mógłby się machnąć na jakiś słownik ort...
Powrót do góry
KasiaP Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pią 30 Cze, 2006 14:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak to było?...Byliśmy na wycieczce rowerowej.Nagle zatrzymał się i zerwał kwiat z jakiegoś krzewu.Dał mi go i spytał o chodzenie.Zgodziłam się.Ale potem z nim zerwałam,bo wszystkim rozpowiadał o nas.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
sin Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 30 Cze, 2006 22:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie pytał, po prostu byliśmy ze sobą...
Już nie jesteśmy.

Poza tym mnie śmieszy ten zwrot "czy będziesz ze mną chodzić". ;p
-"O, czesć! Idziemy?"
-"Czekaj. Będziesz ze mną chodzić?"
-"Yyy... no tak."
-"Ok, mozemy iść."
=="
PS. Uhm, wiem doskonale, że nie bierze się tych słów dosłownie...Wink Tak czy inaczej śmieszy mnie to.

Powrót do góry
anndzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Maj, 2007 18:32   Re: Jak chłopak poprosił was o chodzenie? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

linka_m napisał/a:
Jak chłopak poprosił was o chodzenie? Kopiuję temat... Powiedzcie jak to było... Czy poprostu na przerwie powiedział, czy wręczając różę...

U mnie to było tak . Byłam wtedy w czwartej klasie postawówki i na przerwie podszedł do mnie koleś z pierwszej klasy gimnazjum z kolegą . Ten jego kolega powiedział : Ej młoda . To jest patryk ( chodzilo mu o tego co chiał ze mną chodzić ) , kolega cie bardo lubi , koledze sie bardzo podobasz , kolega jest w tobie zakochany i kolega chce z tobą chodzic . Cieszysz sie ? " . No ale ja tego kolesia nie znalam dobrze i z nim nie chodzilam

Numer Gadu-Gadu
6538603
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 25 Maj, 2007 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i zgodzilas sie?

Numer Gadu-Gadu
6482031
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Maj, 2007 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przecierz napisałam , że nie chodziłam z nim , bo go dobrze nie znałam . Jak można chodzić z kimś kogo się nie zna

Numer Gadu-Gadu
6538603
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 25 Maj, 2007 19:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moja naiwna kolezanka leci na kazdego jesli sie dowie ze ma duzo kasy a moze byc nie wiadomo jak brzyfdki i glupi

Numer Gadu-Gadu
6482031
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Maj, 2007 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lol , nieźle głupia ... A tamten koleś nie wiem czy był jakiś bogaty . Mieszka w bloku , ma pitt bula Pupusia Laughing Ładny był , fajny nawet jak na pierwszą rozmowę , fajnie się ubiera , ale najgorsze jest to , ze on co miesiąc ma nową dziewczynę . Hmnn .... chcialabyś go zobaczyć ?

Numer Gadu-Gadu
6538603
Strona 8 z 10 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Odpowiedz do tematu