Słuchajcie!!!!!!!!!! co mam robic?Wraz z przyjaciółką "założyłyśmy zespół taneczno-wokalny". Ona pisze piosenki i tanczy( czasami nagrywa kamerą teledyski)a ja tez pisze piosenki tworze własne kroki i zajmuje się sprawami organizacyjnymi.Ja chcę zostać psychologiem, a ona genetykiem.Jednak mamy też talent wokalny.Możemy spróbować nie?. Ale jak??Zapisujemy się do wszelkich możliwych chórków i... nic.Ja kiedyś falszowałam ale śpiewam (gdy jestem sama w domu) od 6 lat.Moje koleżanki mówią ze mam super glos i moge z powodzeniem zostać piosenkarką.Macie może znajomości jAKIES??CZEKAM NA ODP., I NAPISZE WŁASNIE MAILA DO EMI MUSIC POLAND.
Cóż.. Hide w młodości chciał zostać fryzjerem.. a wiadomo kim później został : O Więc - zawsze warto próbować. Mam nadzieję tylko, ze nie bedziesz tworzyc takiego kiczu jak aktualna polska scena muzyczna ;p Pozdrawiam
Nie chcę Cię martwić, ale wiele jest osób takich jak Ty, nie tylko po prostu śpiewających i tańczących, lecz zwyczajnie utalentowanych, niektórzy są nawet bardzo utalentowani. Nie życzę Ci źle, lecz chciałabym Cię pozbawić złudzeń i sprawić, żebyś zeszła na ziemię - EMI Music Poland dostaje rocznie na pewno wiele zgłoszeń, wiadomo, że tylko niewielu udaje się wybić i nie jest zbyt prawdopodobne, że uda się właśnie Tobie i Twojej przyjaciółce..
Prawie taki sam temat Moze się Tobie przydać, a moderatorom proponowałbym ich połączenie, bo po co pisać w dwóch miejscach o tym samym.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
lecz w tym dziale moderatora nie ma i może to zrobić jedynie Admin.
Jak dla mnie takie coś nie ma wybitnie sensu. Każdy dział, nawet kontrowersyjny, nawet odwiedzany raz na parę tygodni powinien moderatora mieć. Trochę głupio z każdą bzdurą biegać do Bożeny, która udziela się tu dość rzadko.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
lecz w tym dziale moderatora nie ma i może to zrobić jedynie Admin.
Jak dla mnie takie coś nie ma wybitnie sensu. Każdy dział, nawet kontrowersyjny, nawet odwiedzany raz na parę tygodni powinien moderatora mieć. Trochę głupio z każdą bzdurą biegać do Bożeny, która udziela się tu dość rzadko.
Właśnie dlatego na niektórych forach są rangi typu 'Super Mod'. Taką rangę dostaje osoba odpowiedzialna, której przyznaje się wszystkie działy. Osób z taką rangą może być na forum kilka..
Ja akurat wolę system obowiązujący na większości forów, tzn. każdy mod ma prawo edytowac każdy dział (poza technicznym, przypisanym tylko do admina). A tu wszystko jest jakoś od pupy strony (jeśli ktoś chce mi odpowiedzieć, niech załóży wątek w dziale "O forum", bo robi sie OT)
—Michael Shermer
Je$li kto$ ma jakie$ znajomo$ci to i tak Ci ich nie poda bo każdy chce mieć dla siebie jak najlepiej... a tak w ogóle to możesz poszukac też firm fonograficznych które znajdują sie na opakowaniach róznych płyt ( tylko nie czystych )
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
Piękne "S".. Opanuj się..
Co do tych znajomości to masz rację, bo powszechnie panuje zwyczaj, który mówi, że nie pomaga się bezinteresownie itd. itd.. ale styl Twojej wypowiedzi naprawdę mnie odrzuca
Piękne "S".. Opanuj się..
Co do tych znajomości to masz rację, bo powszechnie panuje zwyczaj, który mówi, że nie pomaga się bezinteresownie itd. itd.. ale styl Twojej wypowiedzi naprawdę mnie odrzuca
No wybaczcie, ale jakbym miał znajomości i wiedział, że dziewczyna jest dobra, to bym pomógł. W końcu nic na tym nie tracę. NIe oceniajcie ludzi swoją miarą.
A z tym $, to ona chyba robi specjalnie aż tyle, odkąd jej zwróciłem uwagę. Najwyżej poprosi się jakiegoś modka/modkę i zrobi porządek
RE DOWN: A szukaj, szukaj... Ja nie piszę pokemonem
—Michael Shermer
Ostatnio zmieniony przez Słupek dnia Wto 20 Cze, 2006 18:37, w całości zmieniany 2 razy