| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
co robic????
Autor Wiadomość
Selena********* Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 09 Cze, 2006 17:49   co robic???? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie!!!!!!!!!! co mam robic?Wraz z przyjaciółką "założyłyśmy zespół taneczno-wokalny"Razz. Ona pisze piosenki i tanczy( czasami nagrywa kamerą teledyski)a ja tez pisze piosenki tworze własne kroki i zajmuje się sprawami organizacyjnymi.Ja chcę zostać psychologiem, a ona genetykiem.Jednak mamy też talent wokalny.Możemy spróbować nie?biggrin. Ale jak??Zapisujemy się do wszelkich możliwych chórków i... nic.Ja kiedyś falszowałam ale śpiewam (gdy jestem sama w domu) od 6 lat.Moje koleżanki mówią ze mam super glos i moge z powodzeniem zostać piosenkarką.Macie może znajomości jAKIES??CZEKAM NA ODP., I NAPISZE WŁASNIE MAILA DO EMI MUSIC POLAND.

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6303049
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Pią 09 Cze, 2006 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cóż.. Hide w młodości chciał zostać fryzjerem.. a wiadomo kim później został : O Więc - zawsze warto próbować. Mam nadzieję tylko, ze nie bedziesz tworzyc takiego kiczu jak aktualna polska scena muzyczna ;p Pozdrawiam

Numer Gadu-Gadu
8989120
Selena********* Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 09 Cze, 2006 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

DZIĘKI.wŁAŚNIE WYSŁAŁAM MAILA DO EMI MUSIC POLAND.tRZYMAJCIE KCIUKI

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6303049
Ego_centryczna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 09 Cze, 2006 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie chcę Cię martwić, ale wiele jest osób takich jak Ty, nie tylko po prostu śpiewających i tańczących, lecz zwyczajnie utalentowanych, niektórzy są nawet bardzo utalentowani. Nie życzę Ci źle, lecz chciałabym Cię pozbawić złudzeń i sprawić, żebyś zeszła na ziemię - EMI Music Poland dostaje rocznie na pewno wiele zgłoszeń, wiadomo, że tylko niewielu udaje się wybić i nie jest zbyt prawdopodobne, że uda się właśnie Tobie i Twojej przyjaciółce.. Confused

Numer Gadu-Gadu
530938
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 09 Cze, 2006 20:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Prawie taki sam temat Moze się Tobie przydać, a moderatorom proponowałbym ich połączenie, bo po co pisać w dwóch miejscach o tym samym.

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 10 Cze, 2006 09:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Prawie taki sam temat Moze się Tobie przydać, a moderatorom proponowałbym ich połączenie, bo po co pisać w dwóch miejscach o tym samym.

lecz w tym dziale moderatora nie ma i może to zrobić jedynie Admin. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Cze, 2006 10:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:

Jak dla mnie takie coś nie ma wybitnie sensu. Każdy dział, nawet kontrowersyjny, nawet odwiedzany raz na parę tygodni powinien moderatora mieć. Trochę głupio z każdą bzdurą biegać do Bożeny, która udziela się tu dość rzadko.

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 10 Cze, 2006 12:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Nikita napisał/a:

Jak dla mnie takie coś nie ma wybitnie sensu. Każdy dział, nawet kontrowersyjny, nawet odwiedzany raz na parę tygodni powinien moderatora mieć. Trochę głupio z każdą bzdurą biegać do Bożeny, która udziela się tu dość rzadko.

Właśnie dlatego na niektórych forach są rangi typu 'Super Mod'. Taką rangę dostaje osoba odpowiedzialna, której przyznaje się wszystkie działy. Osób z taką rangą może być na forum kilka..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Cze, 2006 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja akurat wolę system obowiązujący na większości forów, tzn. każdy mod ma prawo edytowac każdy dział (poza technicznym, przypisanym tylko do admina). A tu wszystko jest jakoś od pupy strony (jeśli ktoś chce mi odpowiedzieć, niech załóży wątek w dziale "O forum", bo robi sie OT)

P-Star Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 11 Cze, 2006 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja myślę że powinnaś wypróbować swoje siłt w jakimś programi n.p ,,Idol''albo,,Szansa na sukces'' Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4532417
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 18 Cze, 2006 21:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Je$li kto$ ma jakie$ znajomo$ci to i tak Ci ich nie poda bo każdy chce mieć dla siebie jak najlepiej... a tak w ogóle to możesz poszukac też firm fonograficznych które znajdują sie na opakowaniach róznych płyt ( tylko nie czystych Laughing )

Numer Gadu-Gadu
9145823
Ego_centryczna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 18 Cze, 2006 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Piękne "S".. Confused Opanuj się..
Co do tych znajomości to masz rację, bo powszechnie panuje zwyczaj, który mówi, że nie pomaga się bezinteresownie itd. itd.. ale styl Twojej wypowiedzi naprawdę mnie odrzuca Neutral

Numer Gadu-Gadu
530938
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Cze, 2006 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ego_centryczna napisał/a:
Piękne "S".. Confused Opanuj się..
Co do tych znajomości to masz rację, bo powszechnie panuje zwyczaj, który mówi, że nie pomaga się bezinteresownie itd. itd.. ale styl Twojej wypowiedzi naprawdę mnie odrzuca Neutral

No wybaczcie, ale jakbym miał znajomości i wiedział, że dziewczyna jest dobra, to bym pomógł. W końcu nic na tym nie tracę. NIe oceniajcie ludzi swoją miarą.

A z tym $, to ona chyba robi specjalnie aż tyle, odkąd jej zwróciłem uwagę. Najwyżej poprosi się jakiegoś modka/modkę i zrobi porządek Mr. Green

RE DOWN: A szukaj, szukaj... Ja nie piszę pokemonem Mr. Green

Ostatnio zmieniony przez Słupek dnia Wto 20 Cze, 2006 18:37, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 20 Cze, 2006 18:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ha ha ha xD od kiedy Słupek masz do tego co$ aby mod kasowal posty.. czekaj to moze ja poszukam twoich postow które mi 'przszkadzaja'?

Numer Gadu-Gadu
9145823
stefcio Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Cze, 2006 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fua$nj3 , cuo sj3 ch3pi@ci3 ????

Katia 000 : Tak jest, pokaż jak można profanować piękny, polski język. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu