czesc
pare miesięcy temu z kumplowalam się z K. ,chyba sie w nim zabujalam. On o malo co nie
chodzil z moją najlepszą kolezanką, ale się pokłócili i nic z tego nie wyszlo.
Wczoraj mialam zabawę i nasze spojrzenia caly czas sie spotykaly. On chyba tez sie we mnie buja. Co mam zrobic?? Mam go podrywac czy dac mu spokój ?????(moja najlepsza kolezanka też się w nim buja)
Sorki za ortografięPoprawiłam, bo aż oczy bolą - Nikita
Skoro on coś do Ciebie czuje, to chyba koleżance by z nim i tak nic nie wyszło. Jeśli jednak wiesz, że może się to odbić na Twojej przyjaźni, to musisz zdecydować się co jest dla Ciebie ważniejsze. Miłość czy coś bardziej trwałego, jak przyjaźń.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
no to zdecyduj kto dla Ciebie ważniejszy.. czy ona czy on.. jeśli ona to daj jej do zrozumienia żeby też zrezygnowała.. bo to może zaszkodzić waszej przyjaźni xD
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
Hej:)
Spróbuj porozmawiać o tym z przyjaciółką, jakoś delikatnie... Zgadzam się z kimś kto napisal że przyjaźń to coś bardziej trwałego, bo z chłopakiem możesz zerwać po 2 tygodniach. Szkoda byłoby wtedy zniszczonej przyjaźni, co? I nie musisz z niego rezygnować tylko dlatego, że jej też się podoba, jeśli naprawdę jest Twoja przyjaciółką to zrozumie. Trzymaj się...