| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Zespół, którego nikt nie lubi
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 20 Lut, 2006 17:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w tym wieku, jezeli ktos jej tak powiedzial nie zdziwila bym sie gdyby spytana czy to lubi, nieznajac nawet opdpowiedziala by ze sa fe i wogole ;p
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Lut, 2006 19:29   

i dobrze bo pidzama jest negatywna : D
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 20 Lut, 2006 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest Twoje zdanie, bo Ty tego nie lubisz to Ona tez musi tego nie słuchać? daj spokoj

Aneta65 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 21 Lut, 2006 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Teraz opowiem wam o moim guście....nie podoba mi się ani muzyka Blog 27 ani same "wokalistki"...jeśli w ogóle można je tak nazwać...Poprostu wkurzaja mnie takie gwiazdeczki ktore lśnią bbb krótko ale mocno....nie pisza własnych tekstów a muzyce jsu nie wspominam bo to wyższa szkoła jazdy.....Kolejny argument B27 został wypromowany poprzez jak tu ktos zauwazył znajomości rodzinki...i jesczez wiele innych bym podała argumentów ale mi sie nie chce....kwestia TH-Muzyka sama w sobie bardziej mi się podoba od B27 ale i w tym przypadku sądze że sa to gwiazdeczki jednego sezonu....Wielką przewagą TH nad B27 jest to że chłopcy coś potrafią i mają talent. Bo przecież w koncu potrafią grac na gitarkach, perkusji....nie wiem jak to jest z tekstami ale pewnie mają od tego kogoś opłaconego.....No i to jest moje zdanie...Ty możesz mieć swoje...i nikt ci go nie ukradnie....Ja np. Lubie bardzo Avril I Green Day a nikt z mojej klasy ich nie słucha....Ale sie w sumie ciesze....bo prawie zawsze jak wezme mp3 do szkoły nie musze się z nikim dzielić słuchawkami...heh...bo jakbym słuchała Christiny to by dziewczyny mnie błagaly :"Daj sluchawke!!"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 21 Lut, 2006 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

He he, grunt to w kazdej sytuacji znalesc dobre strony Razz

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 21 Lut, 2006 20:14   

opętana napisał/a:
to jest Twoje zdanie, bo Ty tego nie lubisz to Ona tez musi tego nie słuchać? daj spokoj

nie
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 26 Lut, 2006 10:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ba bla bla.. potem tworza sie stereotypy, i kolejne klotnie. jak mialam 11 lat to sluchalam britney, co prawda potem mi zeszlo na polskiego rocka, potem nagle okres buntu -> metal, potem punk, a teraz? slucham ogolnie wszystkiego oprocz plastikowego popu, umcyk umcyk, i komercyjnego taniego hh.

skoro lubisz b27 to nie przestawaj lubic. tylko to moda na jeden sezon, za dwa miesiace wszyscy beda sluchac "rozowych pantofelkow" i wszystkich bedzie to ulubiona piosenka. komercja ah.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
zozol_ek Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 19 Mar, 2006 11:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam za B27 nie przepadam.... Ale coż. Jak ty je lubisz to lub. Nie zwracaj uwagi na gusta innych.

Numer Gadu-Gadu
9346291
ania_12 Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 01 Lip, 2006 15:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja niecirpie blog 27 bo one sa przemarzale i straszna muze tworza wole TH biggrin i zgadzam sie z zozol_ek

Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Lip, 2006 16:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ania_12 napisał/a:
straszna muze tworza wole TH biggrin

To TH nie tworzy strasznej muzy? Shocked Ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje Mr. Green

Mary-Kate Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 16:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Blog27 to najglupszy zespol swiata! Przykro to mowic ale tak jest! Mnie osobiscie podoba sie ich tylko jedna piosenka a reszta to total glupota!!!! A tolka i alka ubieraja sie jak w japoni! zakladaja 5 tysiecy rzeczy na siebie i uwazaja to za super!

Co do Tokio Hotel to tez ich nie lubie boze! A jak pomysle ze Rette misch jest na pierwszym miejscu listy na MTV :/
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sro 05 Lip, 2006 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co ten temat ma do kategorii Trudnych Pytań? Pozatym o Blog27 i TH powstało trochę tych tematów, więc ten temat blokuję.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi