Teraz opowiem wam o moim guście....nie podoba mi się ani muzyka Blog 27 ani same "wokalistki"...jeśli w ogóle można je tak nazwać...Poprostu wkurzaja mnie takie gwiazdeczki ktore lśnią bbb krótko ale mocno....nie pisza własnych tekstów a muzyce jsu nie wspominam bo to wyższa szkoła jazdy.....Kolejny argument B27 został wypromowany poprzez jak tu ktos zauwazył znajomości rodzinki...i jesczez wiele innych bym podała argumentów ale mi sie nie chce....kwestia TH-Muzyka sama w sobie bardziej mi się podoba od B27 ale i w tym przypadku sądze że sa to gwiazdeczki jednego sezonu....Wielką przewagą TH nad B27 jest to że chłopcy coś potrafią i mają talent. Bo przecież w koncu potrafią grac na gitarkach, perkusji....nie wiem jak to jest z tekstami ale pewnie mają od tego kogoś opłaconego.....No i to jest moje zdanie...Ty możesz mieć swoje...i nikt ci go nie ukradnie....Ja np. Lubie bardzo Avril I Green Day a nikt z mojej klasy ich nie słucha....Ale sie w sumie ciesze....bo prawie zawsze jak wezme mp3 do szkoły nie musze się z nikim dzielić słuchawkami...heh...bo jakbym słuchała Christiny to by dziewczyny mnie błagaly :"Daj sluchawke!!"
ba bla bla.. potem tworza sie stereotypy, i kolejne klotnie. jak mialam 11 lat to sluchalam britney, co prawda potem mi zeszlo na polskiego rocka, potem nagle okres buntu -> metal, potem punk, a teraz? slucham ogolnie wszystkiego oprocz plastikowego popu, umcyk umcyk, i komercyjnego taniego hh.
skoro lubisz b27 to nie przestawaj lubic. tylko to moda na jeden sezon, za dwa miesiace wszyscy beda sluchac "rozowych pantofelkow" i wszystkich bedzie to ulubiona piosenka. komercja ah.
To TH nie tworzy strasznej muzy? Ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Blog27 to najglupszy zespol swiata! Przykro to mowic ale tak jest! Mnie osobiscie podoba sie ich tylko jedna piosenka a reszta to total glupota!!!! A tolka i alka ubieraja sie jak w japoni! zakladaja 5 tysiecy rzeczy na siebie i uwazaja to za super!
Co do Tokio Hotel to tez ich nie lubie boze! A jak pomysle ze Rette misch jest na pierwszym miejscu listy na MTV :/