| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Charakter...
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 10:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezeli masz nature beksy, ktora placze o ocene, to to ze nie placzesz,bo nie wypada w tym wieku jest udawaniem.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Asiula1994 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 11:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

OMG!
A ja ciągle tłumaczę, ze ja nie udaję!
To nie jest wymuszone zachowanie.
A koleżanki mają pretensje dlatego, że długo mnie znają (od przedszkola) i się przyzwyczaiły do tego, ze ciągle płaczę.
Ale zrozumcie, ze byłam młodsza.
Moze mi jeszcze wmówicie, ze jak mam nature beksy to do emerytury bede o wszystko płakać?!

A! Jeszcze jedno.
Gdzieś było, zebym nie obrażała rodziców koleżanek.
Nawet nie pomyslałam o zemscie ale to mi cos przypomniało nie chciałybyście słyszeć jak one moich rodziców obrazały.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 11:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezeli tak jest to ok, wytlumacz kolezankom, moze z czasem sie przyzwyzaja, ale wiesz, takie wymuszone zachowania bardzo czesto da sie zauwazyc, dlatego wydaje mi sie ze cos w tym jest co one mowia.

pozatym, lzy nie sa zadnym wstydem, owszem jakies male glupoty, ale starsze osoby nieraz placza, i nei ma w tym nic nienormalnego.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 11:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki za zrozumienie.
A przepraszam : wyobrażasz sobie 20 latkę płączącą w sklepie, bo nie dostała krojonego chleba? I teraz też czasem płącze, ale to już musi być cos poważnego - jedynka z ważnego sprawdzianu, złamanie ręki na lodowisku...
Kiedyś po rpostu o głupoty beczałam.
Moje oczy maja dość!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 14:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Asiula - [cenzura] mnie obchodzi co one mówiły o twoich rodzicach - Nie oceniaj innych, tak powiedziałem i to podtrzymuję.

Po drugie skoro chcesz nam tylko wyjaśnić że się zmieniłaś to na cholerę ten wątek? Moralizatorka czy co?!

Nadal nie rozumiem sensu tego wątku - Ludzie się zmieniają, i co z tego?
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 16:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może ktoś umiałby to wyjaśnić koleżankom (jakies pomysly, bo do nich nich nie trafia) ale widze ze ten wątek powoduje tylko klótnie wiec nie widze sensu kontynuowania go.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 18:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Objaśniny koleżankom byłyby zbyt wulgarne żeby je tu zamieścić...
Powrót do góry
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To może na pw?
Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
Paluch Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 10 Lip, 2006 00:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ble ble ble znowu nie przeczytalem wypowiedzi innych czytelnikow, bo mi sie poprostu nie chaialo, a jeszcze bym w cos uwierzyl Razz heheh, powiem Ci tak: jestes Kobieta, placz smutek tesknota i inne tego typu cechy to sa Twoje zalety, ze kumplom to sie teraz podoba w zadnym wypadku nie ozancza ze bedzie im sie to podobac za 5 lat kiedy Ty juz sie do tego przywyczaisz, powiem z punktu widzenia Faceta, Dla mnie jak i dla wiekszosci Panow ktorzy sa uwazani za "szlachetnych" (tak mi moja niunia mowi :*) to sa najwieksze zalety, bo to my mamy byc tymi ktorzy sie za was wstawia to my mamy was bronic a nie sie was bac:] ze znajomosci swiata powiem ze takie panie jak Ty (jak juz bys sie taka stala Smile) nie znajduja sobie wiernego, kochajacego, szczerego i uczciwego meza. W tym przypadku moge stwierdzic zebys sluchala przyjaciolek!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5037168
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi