Skoro uważaliście i byliście zabezpieczeni /oraz prezerwatywa nie pękła?/, to szukałabym podłoża problemu w stresie /stresujesz się, czy jesteś w ciąży, stresowałaś się współżyciem?/ lub właśnie w tej niedowadze. Bo opalanie się nie ma związku z miesiączką.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pon 24 Lip, 2006 22:10
To idź do apteki po test ciążowy i sie dowiesz. Niektórzy mają takiego pecha, że owszem moga mimo zabazpieczeń zajść w ciążę, wpaść, ale przecież spóżźnienie się okresu nie jest koniecznie tym spowodowane. Jak kupisz test wszystko powinno być jasne:)
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Wto 25 Lip, 2006 14:01
Nie ma powodu do strachu przed pójściem do apteki. Po prostu poproś o test ciążowy i zapłać. Lepsze to niż ciągłe wątpliwości czy jesteś w ciąży czy też nie...
kurcze ale jakie jest prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze jak naprawde uwazalismy, prezerwatywa nam nie pekla, a poza tym moj chlopak przed wytryskiem wyciagal swojego czlonka, a poza tym ja milam globulki dopochwowe
Jak się już urodzi, to go nazwiecie MacGyver.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wybacz, ale mnie wkurza, jak ktoś histeryzuje. Skoro używaliście dwóch środków antykoncepcyjnych (bo akurat wyciąganie członka przed wytryskiem tjest śmiesznie a nie poprawiające bezpieczeństwo), to szanse na zajście w ciążę są mniejsze niż na wygraną w totka. Okres pewnie Ci się spóźnia ze stresu, jeśli chcesz się go pozbyć, to naprawdę lepiej skocz do apteki po test, przecież pani magister Ci nic nie zrobi. Teraz zadowolona?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
[ Dodano: Czw 27 Lip, 2006 14:42 ]
dzieki wszystkim za pomoc. Poszlam do apteki po test i nie jestem w ciazy. aler okresu i tak nie mam ale juz sie nie martwie
dzieki
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Czw 27 Lip, 2006 15:54
No to super, że kupiłaś ten test i upewniłaś się, że w ciąży na pewno nie jesteś..
A brak okresu, tak jak wcześniej napisała Ego_centryczna, może być spowodowany stresem (wynikającym z rozpoczęcia współżycia np.) lub tą niedowagą.
Temat zamykam.