Czy ktos zna jakies dobre (ale naprawde dobre) sposoby na oczyszczenie skory twarzy? Dokladniej chodzi mi o pozbycie sie zaskornikow. Tylko nie piszczcie ze najlepsza jest wizyta u kosmetyczki bo bylam 4 razy i wcale nie pomoglo
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Wysłany: Sro 02 Sie, 2006 21:20 trzeba było tak od razu!
Możesz sama zrobić tonik: 10ml olejku piechtowego, 40 ml petroleum d-5 (jeśli masz tłustą skórę). Moja koleżanka używała i miała gładszą skórę a gdy używała codziennie przez pare dni to już było po problemie
Maseczka cynamonowa - 1 łyżeczka cynamonu, łyzeczka wody mineralnej niegazowanej- wymieszać, powstanie papka,która przypomina kupę Nałożyc na twarz- ostrzegam- okropnie PIECZE!! Ja trzymam 5 minut- i mi wystarcza
[ Dodano: Sro 02 Sie, 2006 20:25 ]
Ego_centryczna napisał/a:
Spróbuj przeszczepu skóry. Może będą blizny, ale lepsze to niż zaskórniki, co nie? Tylko wybierz skórę delikatną, może poświęć jedną z piersi?
Ale śmieszne bardzo się usmiałam jak to przeczytałam może ty zrób sobie przeszczep bo jeżeli ten kawałek na awatarze jest z twojego ciała to radziłabym przeszczepic sobie skórę z pupy (twojej oczywiście)
BEZ URAZY
Ostatnio zmieniony przez Ikusia dnia Sro 02 Sie, 2006 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sro 02 Sie, 2006 21:27 Re: trzeba było tak od razu!
Ikusia napisał/a:
Możesz sama zrobić tonik: 10ml olejku piechtowego, 40 ml petroleum d-5 (jeśli masz tłustą skórę). Moja koleżanka używała i miała gładszą skórę a gdy używała codziennie przez pare dni to już było po problemie
Maseczka cynamonowa - 1 łyżeczka cynamonu, łyzeczka wody mineralnej niegazowanej- wymieszać, powstanie papka,która przypomina kupę Nałożyc na twarz- ostrzegam- okropnie PIECZE!! Ja trzymam 5 minut- i mi wystarcza
Dzieki sprobuje. moze pomoze
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 17:13
[quote="Klocozaur"]Zjedź przyszczole pumexem i przyłóz do twarzy wacik nasączony 100% spirytusem,troche piecze w ryja ale ogolnie pomaga[/quot]
Czy ja powiedzialam ze chce sposob na pryszcze? NIE. Chcialam sie dowiedziec o sposob na zaskorniki. Jesli nie widzisz roznicy miedzy jednym a drugim to sie doksztalc!